Prezentare – MSI Optix MAG274QRF-QD

Scris de: , in categoria: Diverse, in 23 December, 2020.

MSI Optix MAG274QRF-QD

 
In ultimii 2 ani v-am prezentat 8 monitoare, progresul tehnologic inregistrat de aceasta categorie de produse fiind impresionant. Astfel, in 2020 am ajuns sa avem la dispozitie monitoare IPS Full HD cu o rata de refresh de 360Hz, monitoare IPS WQHD cu o rata de refresh de 165Hz, respectiv monitoare 4K cu o rata de refresh de 144Hz. Mai mult decat atat, daca ne dorim un monitor echilibrat, de exemplu Full HD 240Hz, acum putem alege dintre mai multe modele cu un raport calitate / pret imbatabil.

Similar, pe langa rata de refresh si timpul de raspuns, majoritatea monitoarelor din gama de verf sunt echipate cu panouri IPS de cea mai buna calitate, ceea ce permite utilizatorului sa le foloseasca atat pentru jocuri, cat si pentru editare foto / video. Practic, epoca TN-urilor a apus de mult, iar un monitor cu o rata ridicata de refresh nu mai presupune compromisuri la capitolul calitatea imaginii.

Din acest motiv, in ultimii doi ani v-am prezentat doua monitoare AORUS, un monitor GIGABYTE, un monitor Alienware, un monitor Samsung, un monitor HP, un monitor Lenovo si un monitor MSI, fiecare incercand sa ofere un raport dotari / pret cat mai avantajos. Ei bine, astazi vom discuta despre inca un monitor MSI, practic un concurent redutabil pentru faimosul AORUS FI27Q.

Este vorba despre MSI Optix MAG274QRF-QD, un monitor de 27″, echipat cu un panou IPS cu rezolutie WQHD, rata de refresh de 165Hz, timp de raspuns de 1ms si tehnologie Quantum Dot, cu o acoperire DCI-P3 de 97%, respectiv 147% sRGB.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – MSI Optix MAG274QRF-QD

Lasa-ne un comentariu: