Prezentare – MSI Optix MAG274QRF-QD

Scris de: , in categoria: Diverse, in 23 December, 2020.

OSD

 
Putem efectua toate reglajele necesare in meniul OSD cu ajutorul joystick-ului, insa, daca acest mod de control nu este suficient pentru noi, putem instala aplicatia Gaming OSD, care ofera o multitudine de optiuni si permite navigarea cu ajutorul mouse-ului.

Pe langa reglajele clasice (luminozitate, contrast, temperatura de culoare), avem acces la o serie de functii avansate, cum ar fi night vision, anti montion blur, HDCR, anti blue, sau adaptive sync. De asemenea, putem alege dintre o serie de preset-uri pentru diverse tipuri de jocuri, cum ar fi FPS, Racing, RPG sau RTS, profile pentru utilizare zilnica (Office, Movie), utilizatorul putand salva de asemenea si profile proprii.

Nu in ultimul rand, putem apela la Screen Assistance, in acest mod aparand pe ecran un crosshair in jocurile care nu permit utilizarea implicita, putem afisa rata de refresh si ceasul intr-un overlay pozitionat in coltul dorit si putem imparti ecranul in mai multe zone (maxim 3) pentru afisarea picture-in-picture / picture by picture.

De asemenea, in partea stanga gasim un buton Macro, care in mod implicit deschide meniul OSD, dar caruia ii putem aloca o alta functie, daca dorim acest lucru. Practic, majoritatea functiilor importante pot fi controlate cu ajutorul unei combinatii de taste definita de catre utilizator. Putem personaliza pana si functiile joystick-ului, putem regla timpul de time-out pentru OSD si putem, bineinteles, controla iluminarea RGB de pe spatele monitorului.

O alta functie este MSI Console Mode, in care monitorul accepta semnalul 4K de la PS5 si il afiseaza in rezolutie 2K prin downscaling, ceea ce are ca efect o crestere a calitatii imaginii. De asemenea, conectorul Type-C poate fi utilizat pentru a primi semnal prin protocolul Display Port, sau poate incarca dispozitive cu pana la 15W.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – MSI Optix MAG274QRF-QD

Lasa-ne un comentariu: