Prezentare – MSI Optix MAG274QRF-QD

Scris de: , in categoria: Diverse, in 23 December, 2020.

Concluzii

 
Fiind lansat in urma cu aproximativ doua luni, MSI Optix MAG274QRF-QD nu a aparut inca in magazinele noastre, insa pretul comunicat de producator este de 419.99 USD, deci isi va face aparitia cel mai probabil undeva in segmentul de pret 2100-2500 RON.

Pentru aceasta suma, primim un panou Rapid IPS cu tehnologie Quantum Dot, rezolutie WQHD, rata de refresh de 165Hz si timp de raspuns de 1ms. Mai mult decat atat, monitorul este G-Sync compatible si permite personalizarea modului de control, respectiv reglarea performantelor in cele mai mici detalii, cu ajutorul aplicatiei Gaming OSD.

Nu in ultimul rand, monitorul poate fi pozitionat exact asa cum ne dorim, datorita unghiurilor generoase de ajustare si posibilitatii de a a fi utilizat in mod vertical, iar la capitolul conectica nu ne lipseste absolut nimic, datorita conectorului USB-C integrat.

Si cel mai important, avem de-a face cu un panou cu o calitate iesita din comun, MSI Optix MAG274QRF-QD inregistrand rezultate excelente in testele noastre, ceea ce il recomanda atat pentru gaming, cat si pentru creatie sau consum de materiale multimedia.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – MSI Optix MAG274QRF-QD

Lasa-ne un comentariu: