Prezentare – MSI Optix MAG274QRF-QD

Scris de: , in categoria: Diverse, in 23 December, 2020.

 
MSI Optix MAG274QRF-QD este livrat intr-un ambalaj voluminos, in care gasim monitorul, alimentatorul, impreuna cu doua cabluri (EU si US), un cablul USB, un cablu HDMI, un cablu Display Port, manualul utilizatorului si suruburile pentru montarea pe perete. Avem de-a face cu un monitor de gaming, echipat cu iluminare RGB integrata discret pe latura din spate, aceasta putand fi controlata cu ajutorul aplicatiei Mystic Light.

MSI Optix MAG274QRF-QD ofera toate posibilitatile de ajustare de care am putea avea nevoie. Astfel, display-ul poate pivota in plan orizontal cu pana la 75 de grade in fiecare parte, in timp ce pivotarea in plan vertical poate avea valori cuprinse intre -5 si 20 de grade. Mai mult decat atat, avem la dispozitie 100mm pentru reglarea inaltimii, iar cei care lucreaza in mod portrait pot utiliza fara probleme MSI Optix MAG274QRF-QD in acest fel.

Toata conectica este pozitionata pe latura inferioara, in partea stanga. Aici gasim conectorul alimentatorului, 1 conector audio pentru casti, 2 conectori HDMI 2.0b, 1 conector Display Port 1.2a, 1 conector USB 3 Type B, doi conectori USB 3.0 si un conector USB-C compatibil Display Port . Pornirea sau oprirea alimentarii monitorului este realizata cu ajutorul unui buton pozitionat pe latura inferioara a monitorului, in partea dreapta, in timp ce navigarea prin meniul OSD este realizata cu ajutorul unui joystick pozitionat pe latura din spate.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – MSI Optix MAG274QRF-QD

Lasa-ne un comentariu: