Review – Shuttle SZ170R8 + Intel Core i5 6600T

Scris de: , in categoria: Diverse, in 5 December, 2016.

Concluzii

 
Asa cum era de asteptat, Shuttle SZ170R8 nu este o solutie pentru oricine. Daca iti place sa iti construiesti singur PC-ul, atunci vei avea infinit mai multe optiuni alegand singur fiecare componenta in parte. La fel, daca vrei sa achizitionezi un sistem gata facut si nu vrei sa instalezi nimic cu mana ta, nu are rost sa te complici cu un barebone.

Pe de alta parte, daca faci parte dintr-o categorie destul de nisata de cumparatori, Shuttle SZ170R8 are destul de multe de oferit. Dar pana acolo, as sublinia punctele unde barebone-ul straluceste mai putin. Cum ar fi nivelul de zgomot, lipsa adaptorului PHD 3 din pachetul standard, sau chiar lipsa unui conector USB 3.1 Type-C (suntem in 2016 totusi…)

La polul opus, am apreciat carcasa din aluminiu, modul in care este gandit sistemul de racire, posibilitatea de a monta placi video si procesoare “full-power”, precum si prezenta slot-ului M.2. Shuttle SZ170R8 este cu siguranta un barebone bine dotat si bine construit si te tenteaza destul de repede sa il echipezi si sa il montezi in sufragerie, nu doar pe post de multimedia PC ci si pe post de platforma de gaming pentru intreaga familie.

 
outro

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: