Computex 2019 – Taipei, Taiwan

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 27 May, 2019.

Computex 2019

 

 

Anul acesta Computex-ul are loc in ultima saptamana a lunii Mai, toti producatorii importanti din domeniu fiind prezenti in Taipei, Taiwan, pentru a dezvalui cele mai noi produse, sau pentru a anunta produsele care vor fi lansate pe parcursul acestui an. De exemplu, AMD si Intel vor face o serie de anunturi interesante la Computex, legate de produse pe care le vom testa si noi cat de curand, unele dintre ele chiar la inceputul verii.

Din punctul nostru de vedere, Computex-ul este cea mai importanta expozitie de profil din lume, gazduind in 2018 peste 1600 de companii, din 30 de tari, care si-au expus produsele in peste 5000 de standuri. Din acest motiv, suntem singura publicatie de profil din Romania care a incercat de fiecare data, de 10 ani de zile, sa va tina la curent cu noutatile de la fata locului. Ca sa intelegeti mai bine ce vreau sa spun, pana acum am publicat peste 300 de materiale dedicate Computexului, iar anul acesta intentionam sa continuam in acelasi mod ca si pana acum.

Si in acest an, echipa LAB501 este prezenta in Taipei, Taiwan, pentru a va tine la curent cu cele mai interesante noutati si pentru a va arata produse nemaivazute pana acum, dar si pentru a participa in calitate de gazde la cea de-a 5-a editie a premiilor European Hardware Awards. Prin urmare, tineti aproape de LAB501 in urmatoarele zile pentru ca aveti cu siguranta ce vedea – Computex 2019 se anunta a fi o editie la fel de fierbinte ca intotdeuna!
 

Comentarii

2 comentarii la: Computex 2019 – Taipei, Taiwan

  1. dan a scris pe:

    Urmaresc…

  2. rage fuury a scris pe:

    Hope you enjoy the show Tudor
    Asteptam update-uri!

Lasa-ne un comentariu: