European Hardware Association – Community Awards 2016

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 26 October, 2016.

European Hardware Association – Community Awards 2016

 

La fel ca si anul trecut cand am stabilit impreuna cu voi care produse merita sa fie desemnate produsul anului in viziunea cititorilor – Community Awards – si in acest an contam pe parerile voastre invitandu-va la vot!

Am strans din nou propunerile facute de cititorii celorlalte site-uri pentru award-urile pe care le dau ei in mod normal (noi dupa cum stiti nu facem asa ceva), am ales produsele care au fost mentionate de cele mai multe ori, iar acum cititorii tuturor site-urilor membre EHA pot vota cel mai bun produs din aceasta lista.

Asta inseamna si voi, cititorii LAB501. La sfarsit, se vor centraliza toate voturile si vom vedea care au fost produsele preferate de cititorii celor 9 site-uri membre EHA. Astfel, pe langa produsele alese de membrii EHA ca fiind cele mai bune (European Hardware Awards), vom afla si preferatele cititorilor (European Hardware Association Community Awards 2016). Puteti vota numai la categoriile unde aveti o parere sau experienta cu produsul in cauza, nu este necesar sa bifati toate intrebarile.

 

Create your own user feedback survey

Comentarii

Un comentariu la: European Hardware Association – Community Awards 2016

  1. Kriszti a scris pe:

    Y

Lasa-ne un comentariu: