FSP HQ Tour – Taipei 2015

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 31 August, 2015.

Cuvinte de final

 

Vizita in laboratorul FSP a fost foarte interesanta, aratandu-ne exact etapele pe care trebuie sa le parcurga un produs nou dezvoltat pana a ajunge sa fie comercializat pe piata. La fiecare test produsul stationeaza timp de cateva zile, intreaga suita de test fiind repetata de 2 ori (dupa fiecare din cele doua, putandu-se efectua mici ajustari). Astfel, la finalul procesului, produsul va fi pregatit pentru productia in masa iar rata de RMA (Return to Manufacturer) si DOA (Dead on Arrival) va fi redusa semnificativ.

Personal am fost surprins de meticulozitatea testelor, practic fiecare aspect este testat pana in cele mai mici detalii, incluzand zgomotul si debitul de aer emis de ventilator. In ceea ce priveste multitudinea de echipamente de incarcare, de test si de masura de la Chroma…va spun drept ca pupilele mi s-au dilatat instant in secunda cand le-am vazut. Poate pe viitor o sa vedem asa ceva si in laboratorul nostru, nu ar fi rau. Va pot spune ca dupa aceasta vizita, de fiecare data cand voi primi cate o sursa spre testare imi va veni in minte involuntar munca investita de producator in a aduce acel produs pe piata.

Ma bucur foarte mult ca FSP Group a depasit perioada Epsilon, reusind in timp sa dezvolte platforme din ce in ce mai performante, incepand cu Aurum si continuand cu Aurum PRO si Aurum PT. Anul acesta la Computex am putut vedea noile directii in care se dezvolta compania taiwaneza, nerenuntand totusi la bussiness-ul care i-a consacrat, cel al surselor de alimentare.

 

_MG_5092

 

Comentarii

2 comentarii la: FSP HQ Tour – Taipei 2015

  1. Spawn a scris pe:

    Awesome! More, please! =)

  2. Liviu a scris pe:

    Superb articol . Insa par foarte old school , nu high tech laboaratoarele , insa probabil in domeniul electric este mai bine asa . Mi-au adus aminte de ce vedeam prin UPB , doar ca putin mai noi :)) .

    FSP fac surse bune si as putea spune ca unele si ieftine (aurum).

Lasa-ne un comentariu: