ICT 2016 – Taiwan ICT, IoT & Gaming 2016

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 2 May, 2016.

Concluzii

 
Am vazut lucruri interesante in galeria Taiwan Excellence si am avut parte de o experienta la fel de interesanta mergand cu bicicleta mea Cargo prin Taipei. Cu toate acestea, cel mai fascinant aspect este modul in care o tara cu o suprafata de 7 ori mai mica decat a Romaniei, lipsita de multe dintre resursele naturale pe care tara noastra le are, a reusit in mai putin de 50 de ani sa se impuna in domeniul IT, prin nume binecunoscute in domeniu, multe dintre ele mentionate des pe site-ul nostru.

Desigur, o parte din secretul reusitei poate fi atribuit si pozitiei geo-strategice, precum si intereselor externe. Cu toate acestea, existenta unei organizatii precum TAITRA si eforturile pe care acestia le depun pentru a promova companiile taiwaneze reprezinta de asemenea o parte a secretului succesului pe care il inregistreaza una dintre tarile cu cea mai rapida crestere economica in ultimii 20 de ani.

Asa cum va spuneam si la inceputul acestui editorial, va urma o serie de materiale publicate sub forma de stire in care va vom povesti ce am vazut la sediul unor companii precum Acer, GIGABYTE, InWin, Thermaltake, CoolerMaster, Transcend, Edimax si ZyXEL. Unele dintre produsele despre care va vom povesti au fost deja lansate la CES sau in cadrul altor evenimente de profil, in timp ce altele vor fi lansate la Computex. Prin urmare, in perioada imediat urmatoare va invit sa aruncati o privire asupra coloanei din dreapta site-ului, pentru a va lua portia de noutati Made in Taiwan.
 
TE-10

Comentarii

2 comentarii la: ICT 2016 – Taiwan ICT, IoT & Gaming 2016

  1. Emil Alexandru Barb a scris pe:

    Carcasa aia transformers o vreau 😀

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Carcasa este absolut geniala si o sa avem si un material despre InWin. Din pacate are si un singur dezavantaj – costa undeva inspre 2000 USD

Lasa-ne un comentariu: