LAB501 Community Workshop – Editia IX – Modding & VR

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 25 July, 2016.

Modding

 
Am zis “modding”? Da… am zis “modding”. Pentru ca Workshop-ul cu numarul 9 a fost dedicat acestui subiect, alaturi de noi fiind prezent George Poteca (Papa Jock cum il stiti de pe forum) si proiectul sau Firefly. In urma cu mai bine de 6 luni am inceput sa primim pe forum modderi cu adevarat pasionati, care ne-au incantat cu proiectele lor, cu atentia pentru detaliu si cu imaginatia de care au dat dovada. Datorita acestui fapt am demarat in luna Mai concursul “LAB501 ModON 2016”, o intrecere amicala intre modderii prezenti pe forum.

Acest concurs a avut ca scop recompensarea proiectelor deja incepute, cu alte cuvinte nu le-am cerut modderilor sa creeze ceva special pentru noi. Cu toate acestea, ca in orice concurs, au existat termene limita si etape ale proiectului. Papa Jock s-a incadrat in termenul limita al prezentarii proiectelor complete (15 Iulie) si prin urmare si-a adjudecat premiul I, cu proiectul sau Firefly. Premiile au fost oferite de catre Nvidia, EKWB si Corsair, iar pentru locul I am pus la bataie un MSI GeForce GTX 1070 Founders Edition, un waterblock EKWB EK-FC1070 GTX , un back-plate EKWB EK-FC1070 GTX Backplate si o sursa Corsair RM750i.

Evident, concursul continua pe forum, urmand ca pana la sfarsitul verii sa alegem ocupantii locurilor II si III, pentru care am pregatit o serie de premii la fel de interesante de la Corsair, mai precis o sursa Corsair RM750i si un kit de memorii Corsair Vengeance LPX Black 32GB DDR4 3200 pentru locul II, respectiv o tastatura Corsair Strafe RGB, un mouse Corsair Katar si un mousepad Corsair MM300 Extended Edition pentru locul III. Despre proiectul Firefly al lui Papa Jock veti afla mai multe detalii pe site in curand si undeva in toamna va vom povesti despre toti modderii din acest concurs si proiectele lor si in revista NIVELUL 2. Pana atunci, va las sa admirati cateva detalii ale sistemului construit de George, cu mentiunea ca ultima imagine ii apartine lui.

 
Modding-01

Modding-02

Modding-03

Modding-04

Modding-05

Modding-06

Modding-07

Modding-08

Modding-09

Comentarii

Un comentariu la: LAB501 Community Workshop – Editia IX – Modding & VR

  1. 5parcu a scris pe:

    Frumos de tot ! Sa tot fie astfel de evenimente ๐Ÿ™‚ Succes ๐Ÿ™‚ !

Lasa-ne un comentariu: