LAB501 Community Workshop – Editia IX – Modding & VR

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 25 July, 2016.

LAB501 Community Workshop

 
Am trecut deja de mijlocul verii, orasul s-a incins iar gratarul si berea de Vineri seara sunt in continuare optiuni valide de reincarcare a bateriilor dupa o saptamana grea de munca. Si ce mod mai bun de a face asta decat alaturi de prieteni pasionati, pe o terasa primitoare? Ei bine, asa ne-am gandit si noi, astfel incat pe data de 15 Iulie ne intalneam din nou la evoMAG, pentru ce-a de-a 9-a editie a LAB501 Community Workshop, cu o ~ luna inainte de aniversarea de un an a acestei initiative marca LAB501 & evoMAG.

Asa cum stiti deja, primul Community Workshop a avut loc in vara, subiectul fiind Seasonic, in timp ce pentru al doilea Community Workshop ne-am intalnit pe 5 Noiembrie, ca sa discutam despre Thecus si despre NAS-uri. A urmat apoi intalnirea cu Nvidia, in Decembrie, in Ianuarie ne-am intalnit cu Segotep, in Martie i-am avut alaturi de noi pe cei de la FSP iar pe 8 Aprilie declaram deschis sezonul la gratar, alaturi de Sapphire si AMD, sezon continuat cu succes pe 20 Mai alaturi de Thermaltake, respectiv in Iunie alaturi de colegii de la Acer.

De aceasta data cred ca am inregistrat un numar record de forumisti, alaturi de noi fiind prezenti azteka, Marmota, Agarici cu Pedale, Grip, Snowbawls, ktf, war4peace, NCMihai, Bugsy004, kobroro, damnedsky, Jocker, Rob, Kimi, augustus si Pasatoiu_TD – parteneri la fel de dragi – Marius si Soulwise de la evoMAG, precum si invitatii speciali ai acestei seri, mai precis Papa Jock, in calitate de castigator al concursului de modding si Traian de la Nvidia.

 
Intro

Comentarii

Un comentariu la: LAB501 Community Workshop – Editia IX – Modding & VR

  1. 5parcu a scris pe:

    Frumos de tot ! Sa tot fie astfel de evenimente 🙂 Succes 🙂 !

Lasa-ne un comentariu: