LAB501 Community Workshop – Editia IX – Modding & VR

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 25 July, 2016.

La final

 

Au trecut 11 luni de la prima editie LAB501 Workshop si pot sa spun ca sunt mandru de ideea pe care am avut-o anul trecut. Consider ca pasionatii au nevoie si de alte ocazia de a se intalni in afara de lanparty-uri galagioase, iar workshop-urile noastre au fost probabil prilejul perfect pentru multi dintre forumistii nostrii de a se cunoaste si de a vedea pe viu cele mai noi tehnologii, uneori chiar inainte de lansare. Pe parcursul a 9 editii ne-am intalnit cu brand-uri interesante si variate, am vazut produse si tehnologii noi si interesante iar de aceasta data am avut chiar ocazia de a vedea pe viu cum arata unul dintre sistemele modate de pe forum in care creatorul a investit atat de mult efort si timp.

A fost unul dintre cele mai interesante workshop-uri, din punctul meu de vedere si m-am bucurat sa vad cu cata pasiune il chestioneaza forumistii pe George in legatura cu sistemul sau modat, cu cata curiozitate si uimire testeaza realitatea virtuala si cu cat de multa placere ne-am delectat cu totii cu un mic, o bere sau un suc… impreuna.

In curand ne vom intalni pentru editia a 10-a a workshop-urilor LAB501, dar pana atunci va las in compania unui excelent video realizat de prietenul nostru damnedsky. Ne vedem data viitoare, nu inainte de a-i multumi inca odata lui Traian pentru fotografii!

 

 
Outro

Comentarii

Un comentariu la: LAB501 Community Workshop – Editia IX – Modding & VR

  1. 5parcu a scris pe:

    Frumos de tot ! Sa tot fie astfel de evenimente ๐Ÿ™‚ Succes ๐Ÿ™‚ !

Lasa-ne un comentariu: