LAB501 Community Workshop – Editia VIII – Acer

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 13 June, 2016.

Premii

 

Inainte sa trecem la partea “grea” a workshop-ului, adica gratarul si meciul, am impartit norocosilor premiile puse la dispozitie de catre colegii de la Acer. Toti participantii au primit cate un tricou Acer Predator precum si un multi-tool Predator, dar norocul le-a suras cu adevarat lui Kretzu77, care a plecat acasa cu un monitor Acer G246HL, war4peace, care a castigat un headset de gaming Acer Predator si kobroro, care si-a adjudecat un mouse de gaming Acer Predator.

 
Premii-01

Premii-02

Premii-03

Premii-04

Premii-05

Premii-06

Premii-07

Premii-08

Premii-09

Premii-10

Premii-11

Premii-12

Premii-13

Premii-14

Comentarii

5 comentarii la: LAB501 Community Workshop – Editia VIII – Acer

 1. kobro a scris pe:

  Nu-mi asum merite la “producerea” gratarului, acolo master chef sunt @ktf si @Bugsy004 :).

 2. Liviu a scris pe:

  Produsele Acer Predator sunt foarte bune , dar si foarte scumpe . Concureaza divizia ROG de la Asus si GX de la MSI (din pacate inexistent la noi), insa nu ofera aceleasi calitati , si cer aceiasi bani sau chiar mai mult . Mi se pare ca mai au de imbunatatit , dar evident nu tot au devenit campioni peste noapte . Pentru mine asocierea numelui Acer este echivalenta cu fiabilitate doar 12 luni , dupa 3 intamplari consecutive . (stiti vorba aia – m-ai pacalit odata , sa-ti fie rusine , m-ai pacalit a doua oara , sa-mi fie mie rusine ! :))) )

  Nice workshop si pict !

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Liviu – prin 2008 cand Acer lansau gama Predator cred ca sistemele ROG nu erau nici macar un vis pentru Asus. Componentele da, erau deja pe piata. Dar sistemele si notebook-urile mai putin. Normal ca sunt mai scumpe, in conditiile in care pe piata desktop/notebook Acer este un jucator mare…

 4. daniel a scris pe:

  @MONSTRU-tin sa te corectez ,in 2006 apareau primele produse ROG de la Asus ,deci inaintea celor de la Acer.Liviu are perfecta dreptate in ceea ce zice ,am avut Acer si am renuntat la acesta firma ,la capitolul fiabilitate lasa de dorit ,prefer oricand un Asus chiar daca este mai scump dar stiu ca il pot folosi o perioada mai lunga si nu tebuie sa il schimb dupa 1-2 ani dupa ce iese din garanie (cam atata tine un laptop de la Acer)

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Daniel – mi se pare normal ca fiecare sa aibe preferintele sale. Eu nu ma refeream totusi la placi de baza ROG, ca le-am avut si eu din 2006 si ar fi cam greu sa le uit. Ma refeream la sisteme de gaming. Ceea ce Acer fac prin Predator de prin 2008.

Lasa-ne un comentariu: