SAPPHIRE Radeon R9 Nano – Multimedia & Gaming MiniPC

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 19 October, 2015.

Introducere

 
In ultima vreme ne-am tot distrat construind sisteme… in fond, fiecare componenta testata trebuie sa ajunga mai devreme sau mai tarziu intr-un sistem… doar acesta este scopul componentelor. Am construit monstrii verzi si colorati raciti cu apa, sau bestii negre, sobre ca si aspect dar puternice din cale afara, cu doua placi video si RAID de SSD-uri. Ne-am folosit evident de placi grafice cu performante monstruoase, iar cele utilizate in Green Monster si in Black Beast erau bazate pe nucleul GTX 980 Ti.

La un moment dat, cineva ne-a intrebat cand vom construi un sistem dotat cu o placa video AMD. Ei bine, raspunsul este “acum”, insa asteptam placa video potrivita pentru asta. Mai precis, asteptam o implementare de R9 Nano, o placa al carei scop evident este integrarea in sisteme de mici dimensiuni.

Nu a trecut mult timp si pe masa de teste a ajuns Sapphire Radeon R9 Nano, pe care am pus-o imediat la treaba. Da, astazi vom construi un sistem de mici dimensiuni, dotat cu o placa video Sapphire Radeon R9 Nano, un sistem care va fi utilizat pentru aplicatii multimedia si gaming.

Haideti sa vedem cum arata implementarea celor de la Sapphire pentru R9 Nano, ce alte componente am ales pentru sistem, cum l-am construit si bineinteles cum se comporta un astfel de mini PC.

 
Intro

Comentarii

Un comentariu la: SAPPHIRE Radeon R9 Nano – Multimedia & Gaming MiniPC

  1. DeMons a scris pe:

    “La un moment dat, cineva ne-a intrebat cand vom construi un sistem dotat cu o placa video AMD”
    Prezent.. ^^
    Un Mini-Monstru !
    Interesant este ca, configuratie consuma mai putin.

Lasa-ne un comentariu: