SAPPHIRE Radeon R9 Nano – Multimedia & Gaming MiniPC

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 19 October, 2015.

Silverstone SG12

 
Prima componenta aleasa a fost evident carcasa, adica Silverstone SG12. Trebuie sa va spun de la bun inceput ca aceasta este mult mai mare decat ce aveam noi nevoie, insa acest lucru se datoreaza faptului ca in ultimul an am pregatit un round-up de carcase mATX/mITX si toti producatorii ne-au trimis modelele lor high-end, in care incap placi video full size. Printre aceastea, SG12 este chiar mititica, desi dupa cum veti vedea am ramas cu o gramada de spatiu gol in carcasa.

Silverstone SG12 este o carcasa care poate adaposti placi de baza mATX si mITX, precum si un numar impresionant de unitati de stocare. Mai precis, o unitate optica de 5.25″, 3 HDD-uri de 3.5″ si 9 unitati de 2.5″. Carcasa este dotata cu un ventilator de 120 mm / 1200 rpm din fabrica (noi nu l-am folosit in cazul sistemului nostru) si poate acomoda inca doua ventilatoare de 80mm.

Panoul frontal este dotat cu doi conectori USB3.0, audio i/o, butoanele power si reset, power led, hdd led, precum si cu o bara de aluminiu albastru care poate fi folosita pe post de maner. Per total, desi este putin cam lunga pentru ce aveam noi nevoie, am ales-o pentru faptul ca isi gaseste locul foarte bine in sufragerie, alaturi de monitorul Acer XR341CK.

 
Silverstone-01

Silverstone-02

Silverstone-03

Silverstone-04

Silverstone-05

Silverstone-06

Silverstone-07

Silverstone-08

Comentarii

Un comentariu la: SAPPHIRE Radeon R9 Nano – Multimedia & Gaming MiniPC

  1. DeMons a scris pe:

    “La un moment dat, cineva ne-a intrebat cand vom construi un sistem dotat cu o placa video AMD”
    Prezent.. ^^
    Un Mini-Monstru !
    Interesant este ca, configuratie consuma mai putin.

Lasa-ne un comentariu: