SAPPHIRE Radeon R9 Nano – Multimedia & Gaming MiniPC
Concluzii
Si uite asa am testat si SAPPHIRE Radeon R9 Nano, ba chiar am si construit un sistem special pentru dumneaei, un sistem mic, silentios si puternic. Ce-i drept, nici sistemul si nici monitorul nu sunt chiar accesibile, insa nu despre raport calitate / pret era vorba aici. Sa recunoastem, nu ne-ar deranja pe nici unul dintre noi un astfel de sistem conectat la un asemenea monitor in sufragerie.
Este adevarat, nu am valorificat la maxim dimensiunile liliputane ale lui Nano, deoarece am folosit o carcasa mult mai incapatoare decat avea aceasta nevoie. Pe de alta parte, nu va opreste nimeni sa montati 3 HDD-uri si o unitate BluRay in carcasa asta si sa folositi sistemul pe post de main rig.
Ce am vazut astazi insa este mai important de atat. Ma refer la faptul ca producatorii sunt pregatiti cu componente de cea mai buna calitate pentru sisteme mini ITX, indiferent ca discutam despre placa de baza, cooler sau mai nou placa video. Nu in ultimul rand, este impresionant ce putem face in zilele noastre cu un asemenea sistem.
Eu personal as putea fara probleme sa folosesc un asemenea sistem pe post de sistem principal, pe care sa lucrez sau sa ma joc si cred ca multi dintre voi sunt de acord cu mine. Placerea de a iti construi PC-ul exista in continuare, insa acesta poate lua forme dintre cele mai variate, de la monstrii XL-ATX si pana la mini PC-uri elegante, care ofera un nivel foarte ridicat de performanta in orice aplicatie.
Comentarii
“La un moment dat, cineva ne-a intrebat cand vom construi un sistem dotat cu o placa video AMD”
Prezent.. ^^
Un Mini-Monstru !
Interesant este ca, configuratie consuma mai putin.
Pingback: mATX & mITX Round-up - Antec, Bitfenix, Chieftec, Corsair, DeepCool, Fractal Design, InWin, Silverstone & Spire - lab501