Review – Acer Predator AG6-710

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 18 November, 2015.

Acer Predator

 
Cuvantul “Predator” a exercitat o atractie deosebita asupra multor producatori din industria entertainment-ului de-a lungul timpului – un personaj iconic pentru industria cinematografica, si ulterior pentru industria jocurilor, poarta acest nume, albume muzicale poarta acelasi nume, echipamente de protectie, tacuri de biliard, echipe de hockey, yacht-uri sau instrumente muzicale poarta de asemenea acelasi nume. Daca nu ma credeti, cautati pe Google si veti fi uimiti. Predator inspira forta, putere, performanta, pericol – prin urmare este lesne de inteles de ce ar alege cineva acest nume.

Evident, nici in cazul industriei IT lucrurile nu aveau de ce sa stea diferit. Cel mai rapid SSD al celor de la Kingston se numeste Predator, cel mai performant cooler AIO de pe piata se numeste tot Predator si nu cred ca utilizarea acestui nume se opreste aici.

Ei bine, poate multi dintre voi nu isi mai aduc aminte acum, dar cei de la Acer au intrat pe piata de gaming in 2008, prin lansarea modelului Acer Aspire Predator G7700. Acesta era disponibil in 4 variante (Sniper, Trooper, Crusher si Eliminator) iar pretul era cuprins intre 1699 si 3999 Euro. Cel mai reprezentativ detaliu era carcasa portocalie, a carei masca frontala culisa in sus, la fel ca viziera de pe armura unui cavaler, sau ca armura celebrului vizitator extraterestru Predator.

Stiu ca modelul respectiv a ridicat multe sprancene la vremea respectiva, brand-ul Acer fiind pe atunci asociat cu orice altceva in afara de gaming. Timpul a trecut insa, iar cei de la Acer au lansat anul acesta o intreaga gama de produse Predator, de la monitoare si gaming PC-uri si pana la notebook-uri de gaming, tablete de gaming si… proiectoare de gaming.

Pentru cititorii LAB501, monitoarele din seria Predator nu mai reprezinta de mult o noutate – v-am povestit despre Acer Predator XB280HK ( o bestie 4K cu G-Sync) in articolul de lansare pentru Titan X, respectiv despre Acer Predator XR341CK (un monitor 34″, wide, cu FreeSync) in articolul dedicat multimedia PC-ului construit in jurul lui Sapphire Radeon R9 Nano. Intre timp, am vrut sa testam si altceva in afara de monitoare, asa ca am primit notebook-ul de gaming Predator 17 (despre care veti putea citi la momentul potrivit), respectiv sistemul desktop Acer Predator AG6-710.

Astazi ne vom ocupa de Acer Predator AG6-710, al 4-lea sistem bazat pe Skylake pe care il testam, respectiv primul Skylake PC gata construit de catre un brand. Haideti sa vedem cum se prezinta pradatorul celor de la Acer.

 
Intro

Comentarii

Un comentariu la: Review – Acer Predator AG6-710

  1. un monstru!

Lasa-ne un comentariu: