SAPPHIRE Radeon R9 Nano – Multimedia & Gaming MiniPC

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 19 October, 2015.

 
Evident, nu discutam despre un monitor de mici dimensiuni, insa design-ul acestuia si in special modul in care este construit suportul de aluminiu ne permit sa il montam in locuri mai mici decat ne-am astepta. Desigur, unui asemenea monitor ii sta bine in sufragerie, cu un mini PC puternic langa el, adica… exact ce am facut si noi.

Butoanele pentru reglaj sunt pozitionate in dreapta, pe latura inferioara a monitorului, in timp ce toti conectorii sunt pozitionati pe spate, in zona centrala. Gasim aici 4 conectori USB 3.0, un conector HDMI 2.0, un conector HDMI MHL 2.0, un conector mini Display Port, doi conectori Display Port si o iesire audio (jack, 3.5mm). Unul dintre conectorii Display Port are functie de output, adica putem sa conectam un alt monitor la el. De fapt, putem conecta chiar 3 monitoare Acer XR341CK cu ajutorul functiei Daisy Chain.

Este greu sa nu te indragostesti de acest monitor dupa ce il vezi pe viu, insa o asemenea frumusete are un pret pe masura, mai precis 4999 RON. Partea buna este ca daca dispuneti de aceasta suma, monitorul este in stoc la Flanco (adica de unde l-am primit si noi pentru teste).

 
Acer-01

Acer-02

Acer-03

Acer-04

Acer-05

Acer-06

Comentarii

Un comentariu la: SAPPHIRE Radeon R9 Nano – Multimedia & Gaming MiniPC

  1. DeMons a scris pe:

    “La un moment dat, cineva ne-a intrebat cand vom construi un sistem dotat cu o placa video AMD”
    Prezent.. ^^
    Un Mini-Monstru !
    Interesant este ca, configuratie consuma mai putin.

Lasa-ne un comentariu: