NVIDIA “The Way It’s Meant to be Played” Event in Montreal

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 23 October, 2013.

Tot in prima zi, dupa conferinta de presa, am putut vizita sediul Ubisoft din Montreal. Din motive de NDA nu am putut vizita decat etajele unde se lucreaza la Assasin’s Creed 4: Black Flag precum si Watch Dogs, unde chiar si asa nu am avut voie sa facem poze. Totusi cateva poze cu spatiul general, cel administrativ precum si cu cantina am putut face si le gasiti mai jos.

Aici s-a proiectat cel mai recent joc din seria Assasin’s Creed care se va lansa pe data de 29 octombrie, iar testarea lui s-a realizat exclusiv in studioul Ubisoft din Bucuresti (macar aici sa ne mandrim si noi cu tara noastra daca in alte parti nu putem). Ubisoft are un numar de 4 locatii in Montreal si se afla in continua extindere; mai mult, tot aici isi are sediul si ALICE o divizie a Ubisoft ce se ocupa de coloanele sonore precum si de efectele speciale din jocuri (sunt filmate scenele cu actori reali ce au pe ei o multitudine de senzori iar apoi sunt transpuse in joc).

 

_MG_4152

_MG_4156

_MG_4159

_MG_4160

_MG_4167

_MG_4168

_MG_4169

_MG_4172

_MG_4175

_MG_4176

_MG_4178

_MG_4179

_MG_4186

_MG_4189

_MG_4192

 

Comentarii

11 comentarii la: NVIDIA “The Way It’s Meant to be Played” Event in Montreal

 1. meseriasugt a scris pe:

  Trebuia sa incepi cu ultima poza de pe prima pagina 🙂

 2. DeMons a scris pe:

  “O arhitectura unificata de PhysX folosind GPU-ul. Astfel dezvoltatorii vor putea programa mai usor si jocurile vor deveni mai realiste. FLEX poate unifica elementele de fizica solide si lichide, acest lucru permitand interactiuni naturale intre acestea precum se poate vedea si in imaginile de mai jos.”

  Va mergea doar pe placiile video nvidia? Daca da,bad. Noroc cu Havok.

  G-Sync

  Da.. 100-150euro in plus la monitoare.

 3. Otman a scris pe:

  Ma bucur sa va vad la toate evenimentele importante din domeniu.
  Good job.

 4. Costi a scris pe:

  Pe cine am văzut la Linus în video?! :-“

 5. Lucian a scris pe:

  Frumos articol, felicitări!

 6. Madalin Sabin a scris pe:

  lupta intre nvida si amd devine insfarsit ceva bun si pentru gameri nu o noua mina de aur o placa video devine concurenta mai vizibila

 7. Cristi a scris pe:

  Wow, sa fii martor live cand se scrie storia gamingului nu e de colea. Si in ce companie…Felicitari pentru articol. Cam soft, nu supara pe nimeni. De ce? 🙂

 8. Tib a scris pe:

  @Costi, tocmai vroiam sa zic acelasi lucru :D. Lab501 FTW :D. http://youtu.be/7htgmE49QRA?t=11m20s

 9. Monstru a scris pe:

  Cristi – ce ar trebui sa supere pe cine? Ca mie imi scapa…

 10. De cateva zile bune eu ma cert cu caculatorul pentru ca nu are patru nuclee, aveti idee cat costa cel mai ieftin calculator ce poate suporta acesta performanta?
  Din cate am vazut cele cu i7 au patru nuclee, gresesc?

 11. CatalinC a scris pe:

  Am mai citit si pe celelalte site`uri despre eventul Nvidia . Personal consider ca John a fost “vandut” un pic cu G-sync si Mantle .

  – G-Sync imbunatateste jitter`ul si artefactele daca compul tau nu merge cu minim 60 fps . O tehnologie foarte buna , daca implementarea nu ar costa o tona de bani si s-ar face software . Ce se intampla insa cand ai ultimul I5 si placa high end . Eu personal pe o singura placa video nu am vazut artefacte suparatoare , si nici nu am avut probleme cu driverele ( atat AMD cat si Nvidia )

  – Mantle este un API low level care imbunatateste pana la 6x performanta . Acuma nu stiu cum sa zic , insa eu zic ca o imbunatatire in performanta = imbunatatiri de texturi / efecte / continut mai mare de content , lume mai mare . Nu exista motiv contra tehnologiei , totusi domnu John a zis ca e de “importanta scazuta “. Total sellout pentru Nvidia care se zgarie acuma .

Lasa-ne un comentariu: