Taiwan Excellence Awards 2017

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 21 February, 2017.

Expozitie

 
Dupa ceremonia pentru decernarea premiilor, am vizitat pavilionul unde o parte dintre acestea erau expuse, pentru a le vedea pe viu. Desigur, produse precum Acer Predator 21X sau Thermaltake Suppressor F51 Window nu mai reprezinta noutati pentru noi sau cititorii nostrii, insa am fost placut impresionat si de panoul de 100″ al celor de la Innolux, de exemplu, sau de scuterul celor de la Aeon, capabil de a atinge viteze de peste 120KM/h.

Bastonul convertibil in scaun al celor de la Step2Gold (Ta-Da) reprezinta o inventie interesanta pentru varstnici, la fel ca si scuterul electric compact S21 al celor de la Heartway, in timp ce Horus DEC 200 (aparat pentru verificarea retinei) reprezinta o alternativa rapida pentru un control ORL preliminar (in imagine puteti observa chiar retina mea).

Nu in ultimul rand, bicicletele celor de la Giant si Merida mi-au adus aminte de copilarie, cand cutreieram in fiecare zi padurile din jurul Predealului utilizand “tehnologii” mult mai putin avansate, marca Balcan sau Pionier.
 

Comentarii

2 comentarii la: Taiwan Excellence Awards 2017

  1. doru a scris pe:

    Foarte bun editorialul! Introducerea si finalul incadreaza perfect prezentarea evenimentului si cultiva curiozitatea pentru urmatoarele editoriale. Felicitari!

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Multumim pentru aprecieri Doru!

Lasa-ne un comentariu: