Taiwan Excellence Awards 2017

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 21 February, 2017.

La final

 
Cu un an in urma, dupa o alta vizita in Taiwan, trageam o concluzie perfect valabila si astazi…

Cel mai fascinant aspect este modul in care o tara cu o suprafata de 7 ori mai mica decat a Romaniei, lipsita de multe dintre resursele naturale pe care tara noastra le are, a reusit in mai putin de 50 de ani sa se impuna in domeniul IT, prin nume binecunoscute in domeniu, multe dintre ele mentionate des pe site-ul nostru.

Ei bine, concluzia mea nu era chiar completa, deoarece IT-ul nu este singura industrie din Taiwan care a cunoscut o adevarata explozie in ultimii ani. De multe ori v-am povestit cum este produsa o placa de baza sau o placa video, insa nu v-am aratat si de unde provin unele dintre componentele utilizate in acest proces, sau cum sunt ele produse. Ei bine, de aceasta data am decis sa vizitez mai multi producatori taiwanezi, din mai multe ramuri ale industriei, pentru a avea o impresie cat mai completa asupra intregului lant de productie.

Nu in ultimul rand, am vizitat de aceasta data si producatori din alte industrii, pentru a intelege mai bine modul in care a fost posibila dezvoltarea fulminanta care a propulsat Taiwan-ul in top 20 economii din lume, cu exporturi in valoare de 280 de miliarde de dolari la sfarsitul lui 2015. Drept urmare, in materialele care vor fi publicate pe site in urmatoarele zile veti putea afla mai multe despre companii binecunoscute, dar si despre companii despre care nu ati auzit probabil niciodata, dar joaca un rol important in productia componentelor pe care le utilizam in fiecare zi.

Si in cazul in care nu era evident, toate companiile pe care le vom vizita virtual pe parcursul urmatoarelor zile se numara printre castigatorii Taiwan Excellence Awards 2017.

 

Comentarii

2 comentarii la: Taiwan Excellence Awards 2017

  1. doru a scris pe:

    Foarte bun editorialul! Introducerea si finalul incadreaza perfect prezentarea evenimentului si cultiva curiozitatea pentru urmatoarele editoriale. Felicitari!

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Multumim pentru aprecieri Doru!

Lasa-ne un comentariu: