2019 Thermaltake CaseMOD Invitational Balkan

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 17 June, 2019.

Romania

 

[…]

As spune ca am facut destul de multe lucruri in ultimii 15 ani, de cand raceam un San Diego 3700+ cu un Thermaltake Beetle. Am legat prietenii pe viata, cu oameni alaturi de care am participat la cele mai mari turnee de overclocking din lume. Si cred ca am si castigat cateva… Am inceput un site impreuna, unde testam cele mai recente produse hardware lansate pe piata. Si din cand in cand mai construim sisteme impreuna. Ma refer, desigur, la colegul meu Matei “matose” Mihatoiu, alaturi de care am chinuit ani de zile procesoare, memorii si placi video si alaturi de care, in ultimii 4 ani, am construit o gramada de sisteme.

Undeva pe parcursul acestor ani, am avut norocul sa cunosc o fata care nu era doar frumoasa, ci si pasionata cu adevarat de ceea ce fac eu. Aceasta fata mi-a devenit prietena, sotie si colega si impreuna cu ea am construit unele dintre cele mai traznite PC-uri din lume.

Vedeti voi, eu unul nu m-am considerat niciodata modder. Mai degraba as spune ca eu sunt maniacul ala obsedat de constructia sistemelor cat mai puternice, reci si silentioase. Dar nu ma pasioneaza taiatul si indoitul chestiilor – asta i se potriveste mai bine lui Matei – deh, inginerul minitehnicus. Si nici nu sunt un fin cunoscator al nuantelor de culoare si mare maestru in manuirea spray-ului cu vopsea – cu asta se ocupa Gabriela. Dar impreuna, ca o echipa, am construit sisteme destul de aratoase in ultimii 4 ani.

De fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine, in ultimii 4 ani am construit 18 sisteme – 4 sau 5 pe an, in functie de an. Si dintre acestea, 3 erau bazate pe o carcasa Thermaltake, de la uriasul Pumpkinstein sau adorabilul Pinky si pana la evoGREEN-ul prezentat la DreamHack 2016.

Drept urmare, cei de la Thermaltake ne-au facut surpriza si onoarea de a ne invita sa reprezentam Romania in cadrul 2019 Thermaltake CaseMOD Invitational Balkan, iar noi vom incerca sa ne ridicam la inaltimea provocarii si sa va reprezentam asa cum am facut-o pe vremuri si in alt fel de concursuri.

Asa ca, daca vreti sa urmariti indeaproape dezvoltarea sistemului, o puteti face aici. Pentru mai multe discutii legate de ce sau cum vom face, va exista un thread dedicat pe forum. Mai departe… nu pot decat sa le urez succes tuturor participantilor si sa le multumesc organizatorilor si sponsorilor pentru sustinere.

 

Comentarii

Un comentariu la: 2019 Thermaltake CaseMOD Invitational Balkan

  1. BogdanM a scris pe:

    Mult Succes!

Lasa-ne un comentariu: