Computex 2019 – Alexandru Nedelcu castiga a 6-a editie GSkill OC World Cup

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 31 May, 2019.

GSkill OC World Cup

 
Povestea noastra de astazi incepe cu 12 ani in urma, in Iulie 2007, cand impreuna cu Matei dezlantuiam iadul sub-zero asupra unor componente nevinovate, care nici macar nu stiau ce avea sa se abata asupra lor. Ceea ce nici noi nu stiam in acel moment era faptul ca acesta era doar primul pas intr-o campanie nemiloasa a dominatiei overclocking-ului mondial de catre romani, echipa LAB501 urmand sa castige cele mai importante competitii de profil (MSI Master Overclocking Arena 2011, GIGABYTE Open Overclocking Championship 2012 si HWBot Country Cup 2009, 2010 si 2011), punand astfel Romania pe harta lumii overclocking-ului.

Ei bine, la acea sesiune fatidica din Iulie 2007, pe langa tartorii Monstru si Matose, au participat mai multi pasionati, de la veteranii M1cutzu si Xwoodoo si pana la tineri forumisti pasionati de overclocking. Unul dintre acestia era un tanar entuziast, pe numele sau Alexandru Nedelcu, nickname-ul sau in acea perioada fiind Iubitel, schimbat ulterior in Alex@RO. In 2017, Alex reusea sa ne faca mandrii, aducand in Romania trofeul Galax GOC, adaugand astfel inca un titlu mondial la panoplia reusitelor romanesti din domeniu.

In paralel, cu 8 ani in urma, cei de la GSkill demarau initiativa World Record Stage, adica o scena unde mai multi overclockeri de calibru, reprezentand diverse brand-uri, se intreceau in a obtine cat mai multe recorduri mondiale. Deoarece aceasta initiativa s-a bucurat de un real succes, in urma cu 6 ani ea a fost extinsa prin adaugarea competitiei GSkill OC World Cup. Chiar daca aceasta nu avea dimensiunile colosale ale turneelor de alta data, fiind vorba despre o etapa de calificari online si o finala live intre 9 concurenti, GSkill OC World Cup a devenit in ultimii 6 ani una dintre putinele competitii care chiar conteaza, alaturi de Galax GOC.

De-a lungul timpului, competitia a fost castigata de catre Splave (USA, 2014), Lau Kin Lam (Hong Kong, 2015), Splave (USA, 2016), rsannino (Italia, 2017) si Dancop (Germania, 2018), aceasta fiind practic singura competitie de profil al carei trofeu nu ajunsese niciodata in Romania.

Ei bine, doamnelor si domnilor, acest lucru avea sa se schimbe astazi, 31 Mai 2019, in momentul in care Alex a urcat pe scena in finala si a spulberat competitia (Lucky_Noob – Locul II si Dancop – Locul III), aducand in Romania singurul trofeu de overclocking care mai lipsea, adica Locul I in cadrul GSkill OC World Cup !!!

Si daca pana acum puteam sa ne mandrim ca echipa LAB501 (si implicit Romania) este singura care a reusit performanta sa castige MOA, GOOC si Country CUP, incepand din acest moment putem afirma cu mandrie ca Romania este singura tara din lume care a castigat absolut toate competitiile mondiale de overclocking, datorita lui Alexandru Nedelcu si celor doua trofee castigate de acesta – GOC2017 si GSkill OC World Cup 2019. Felicitari Alex si te asteptam la o bere (evident, faci cinste, doar ai castigat 10000 USD).

FELICITARI!!!

 

Foto – Hiva Pouri


Foto – Hiva Pouri


Foto – Hiva Pouri

Comentarii

11 comentarii la: Computex 2019 – Alexandru Nedelcu castiga a 6-a editie GSkill OC World Cup

 1. polter a scris pe:

  Felicitari!!!!!

 2. darco_2 a scris pe:

  Felicitari Alex!
  Un binemeritat si muncit loc 1!

 3. SeniL a scris pe:

  Felicitări,nu știam că suntem așa buni la asta, foarte tare, sunt mândru!

 4. kvarq a scris pe:

  Ca sa inteleg mai bine pozele din 2011… Ce foloseati ca agent de racire, ce era in peturile de plastic? Gheata carbonica?

 5. meseriasugt a scris pe:

  Bravo Alex!!!
  “I-am ciuruit pe toti” 🙂

 6. subasu a scris pe:

  Bine, Alex!
  S-a innmuiat kingpinu :D?

 7. Firewind a scris pe:

  Felicitari!

 8. rage fuury a scris pe:

  Bravo Alex!

 9. Liviu a scris pe:

  Bravo buei Alex@RO or @Iubitel ! Ma inclin .

 10. Bugsy004 a scris pe:

  Felicitări Alex!!!
  The best of the best!!!

 11. xdan a scris pe:

  Felicitari Alexandru! Chiar te-ai tinut bine si ti-ai continuat cu pasiune overclockul!

Lasa-ne un comentariu: