DreamHack Bucharest 2016 – The hardware story

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 21 September, 2016.

Parteneri

 
Desigur, noi v-am povestit despre partenerii unde am efectuat show-uri de overclocking sau am expus sisteme, dar participantii la DreamHack au avut parte si de alte surprize, organizate de catre ceilalti parteneri. Astfel, in stand-ul Monster, colegii de la NIVELUL2 au incins atmosfera cu concursurile de Mortal Kombat, in timp ce in standul Telekom vizitatorii au putut incerca sistemul de realitate virtuala HTC Vive.

HP au organizat competitii de Overwatch si Hearthstone si au aratat cele mai noi desktop-uri Omen X, in timp ce TP-Link au lansat 3 smartphone-uri din seria Neffos si primul router AD din lume in cadrul DreamHack-ului. Maguay au prezentat sisteme construite in jurul celor mai noi tehnologii si au organizat mini-turnee de gaming in fiecare zi, in timp ce PC-Coolers au oferit pasionatilor ocazia de a testa cele mai noi periferice si accesorii de la Steelseries, Genesis, Mionix, Thrustmaster, Playseat si Marvo.
 
altii-01

altii-02

altii-03

altii-04

altii-05

altii-06

altii-07

altii-08

altii-09

Comentarii

Un comentariu la: DreamHack Bucharest 2016 – The hardware story

  1. Daniel a scris pe:

    Mi-a placut introducerea. Asa este ducem o lipsa acuta de publicatii din domeniul IT si gaming, inainte sa se relanseze baietii de la Nivelul 2 era si mai rau…

Lasa-ne un comentariu: