DreamHack Bucharest 2016 – The hardware story

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 21 September, 2016.

La final

 
Am incheiat ce-a de-a 7-a editie a DreamHack-ului romanesc asa cum o facem de fiecare data, obositi dar incarcati cu energie. Pentru ca de 4 ani de zile nu am ratat nici o editie si am incercat sa reprezentam si hardware-ul in cadrul unui eveniment de gaming, iar feedback-ul pe care l-am primit de fiecare data de la public si de la parteneri a fost la inaltime.

Desigur, nu pot sa nu observ ca media de varsta scade de la an la an si in fiecare an ma simt din ce in ce mai batran, in timp ce publicul mi se pare din ce in ce mai tanar. Si din aceasta cauza, observ cu tristete ca se intampla si evenimente mai putin placute, cum ar fi cele din cadrul finalei de CS:GO. Cred ca o limita de varsta, sau obligativitatea minorilor de a fi insotiti de parinti, impreuna cu o mai mare vigilenta a agentilor de paza ar trebui luate in calcul de catre organizatori cu toata seriozitatea.

Pe de alta parte, faptul ca brand-uri mari cum ar fi Lenovo sau HP sunt atrase de astfel de evenimente mi se pare un semn bun, la fel cum mi se pare si faptul ca am intalnit o gramada de participanti entuziasmati de sistemele expuse acolo, nu doar de CS:GO si LoL.

La final, pot spune ca nu stiu cum vor arata evenimentele de acest gen in viitor. Dar stiu ca avem nevoie de evenimente dedicate entertainment-ului digital, indiferent daca discutam despre gaming, eSports, cosplay sau hardware. Si avem nevoie ca brand-urile mari sa fie interesate si implicate in astfel de evenimente. Si poate… avem nevoie si de un public putin mai matur.

 
outro

Comentarii

Un comentariu la: DreamHack Bucharest 2016 – The hardware story

  1. Daniel a scris pe:

    Mi-a placut introducerea. Asa este ducem o lipsa acuta de publicatii din domeniul IT si gaming, inainte sa se relanseze baietii de la Nivelul 2 era si mai rau…

Lasa-ne un comentariu: