DreamHack Cluj-Napoca 2015

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 13 November, 2015.

Intel

 
Primul lucru pe care il vedeai odata ce urcai scarile era impunatorul stand Intel. Dupa standul urias pe care l-au avut in primavara la Bucuresti, cei de la Intel au “recidivat” la Cluj, amenajand un stand de dimensiuni impresionante, plin de surprize pentru participanti.

Peste 30 de PC-uri de ultima generatie, de toate formele si dimensiunile, asteptau cuminti vizitatorii. De la sisteme de gaming configurate de partenerii Intel si pana la micro PC-uri cum ar fi Intel Compute Stick sau Intel Nuc, standul era plin de atractii pentru pasionatii de IT. Am putut vedea la treaba tehnologia Intel Real Sense, precum si Oculus Rift, tehnologii pe care marea majoritate a publicului din Romania nu a mai avut pana acum sansa sa le testeze pe viu.

Asezate cuminti pe standurile lor, adevarate bestii de gaming asteptau sa fie utilizate de vizitatori – notebook-uri de gaming de la Alienware si Acer, dotate cu cea mai noua generatie de procesoare Intel Core, adica Skylake. Putin mai incolo, vizitatorii puteau vedea pe viu cum se comporta SSD-ul NVMe Intel 750, alaturi de doua sisteme dotate cu tastaturi cu caractere romanesti, produse de Maguay.

Evident, DreamHack-ul este un eveniment de gaming, prin urmare o parte considerabila a standului Intel era ocupata de zona de concurs, unde vizitatorii isi puteau incerca talentele de gameri in Counter Strike: Global Offensive. Si pentru ca show-ul sa fie complet, cei de la Intel au invitat doua echipe profesioniste de gamerite, mai precis Team LGB eSports si Team Property, pentru a se infrunta intre ele, dar si cu echipe din public. Am avut ocazia sa stam de vorba cu fetele, asa ca veti putea citi si un interviu cu ele.

 

Intel-01

Intel-04

Intel-05

Intel-06

Intel-07

Intel-08

Intel-09

Intel-13

Comentarii

3 comentarii la: DreamHack Cluj-Napoca 2015

  1. i860 a scris pe:

    Foarte frumos ai descris aventura voastra.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Ma bucur ca ti-a placut Razvane 🙂

  3. Foarte misto povestea! Bravo fetelor si mult succes in continuare!

Lasa-ne un comentariu: