DreamHack Cluj-Napoca 2015

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 13 November, 2015.

La final

 
Eu personal nu ma pricep la gaming, de aceea avem colegi care se ocupa de asta. Prin urmare, nu pot sa va spun prea multe despre cine a castigat campionatul de CS:GO si ce gameri faimosi au trecut pe acolo. Pot sa va spun insa ca in urma cu 3 ani, pe o straduta ingusta in Militari, incercam sa gasim un loc de parcare cat mai aproape de intrare (aveam echipamente de carat inauntru). Auzisem de DreamHack insa nu eram siguri ce vom gasi la prima editie din Romania. In standul HyperX, montam cu oarecare emotii platforma pentru a incerca sa obtinem o frecventa cat mai mare pentru memorii. Ne simteam usor stingheri, de parca nu aveam ce cauta acolo.

Apoi, am rasucit robinetul tancului cu azot, iar gazul a inceput sa fluiere violent in timp ce iesea prin furtun. Au urmat norii de azot care ne-au inconjurat, si in momentul in care gazul si-a gasit locul in atmosfera si lichidul a inceput sa umple dewar-ul, ne-am dat seama ca suntem inconjurati de zeci oameni care vedeau pentru prima oara asa ceva. Si din acel moment, emotiile au disparut cu totul iar noi am stiut clar ce avem de facut.

Zecile de oameni s-au transformat in sute, frecventele s-au transformat in recorduri mondiale, iar noi am propovaduit overclocking-ul pentru mii de oameni, editie dupa editie. Am incercat de fiecare data sa facem ceva cat mai spectaculos si ne-am integrat incet, incet in experienta uriasului eveniment denumit DreamHack.

DreamHack-ul romanesc a crescut de la an la an, atat ca numar de vizitatori cat si ca importanta pe scena e-Sports-ului mondial. Au venit aici echipe cunoscute si s-au luptat cu ferocitate pentru locul I. Organizarea a cunoscut de asemenea imbunatatiri de la an la an si cred ca editia de la Cluj a beneficiat de cea mai bine pusa la punct scena, iar spectacolul de lumini a fost cu siguranta cel mai impresionant de pana acum.

DreamHack a devenit incet dar sigur cel mai mare eveniment de e-Sports si IT din Romania, iar urmatoarele patru editii au fost anuntate deja. De la un eveniment unde am mers prima data mai mult din curiozitate, putem discuta acum despre un adevarat fenomen, care a strans nu mai putin de 25000 de oameni pe parcursul a 4 zile de gaming, e-sports si hardware.

[…]

Intunericul s-a lasat incet deasupra Clujului, in timp ce noi ne imbarcam in aeronava ATR-72. Leganati de pasarea cu elice, savurand o racoritoare pe baza de hamei, ne-am uitat la poze si am zambit multumiti in timp ce am repetat in cap aceeasi fraza pe care o gandim de 3 ani – urmatorul o sa fie si mai tare!

 
Intel-10

Plane-03

Comentarii

3 comentarii la: DreamHack Cluj-Napoca 2015

  1. i860 a scris pe:

    Foarte frumos ai descris aventura voastra.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Ma bucur ca ti-a placut Razvane 🙂

  3. Foarte misto povestea! Bravo fetelor si mult succes in continuare!

Lasa-ne un comentariu: