DreamHack Cluj-Napoca 2015

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 13 November, 2015.

HyperX

 
Imediat langa standul celor de la Intel era dispus al doilea stand unde am avut noi treaba in cadrul DreamHack-ului, mai precis standul HyperX. Dupa cum va puteti inchipui, mare parte din stand era dedicata sistemelor pe care se organizau concursuri de gaming, in timp ce vedetele standului au fost castile HyperX Cloud II si SSD-urile HyperX Savage.

Nu in ultimul rand, aici s-a mai intamplat un eveniment interesant si anume primul nostru demo public in Cluj! Echipa LAB501 a fost prezenta la DreamHack, ca de fiecare data, iar azotul lichid a curs peste procesorul Intel Core i7 6700K si peste memoriile HyperX Predator DDR4 3000 CL15. Virtuosul Matei “matose” Mihatoiu a ghidat cu o mana ferma Skylake-ul pana a trecut de 6GHz, colegul nostru George Grigorita a imortalizat evenimentul, in timp ce subsemnatul a explicat audientei efectele azotului lichid, precum si motivele pentru care nu ar trebui sa va jucati niciodata cu asa ceva acasa!

A fost un show frumos si m-am bucurat sa va vad alaturi de noi, atat pe cei care ne-au vazut pentru prima oara cat si pe cei pe care ii mai vazusem la Bucuresti. Va multumim pentru primire si ne vom mai intalni cu siguranta!

 
HyperX-01

HyperX-03

HyperX-04

HyperX-05

HyperX-06

HyperX-07

HyperX-08

HyperX-10

HyperX-11

HyperX-12

HyperX-13

HyperX-14

HyperX-15

HyperX-16

HyperX-09

Comentarii

3 comentarii la: DreamHack Cluj-Napoca 2015

  1. i860 a scris pe:

    Foarte frumos ai descris aventura voastra.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Ma bucur ca ti-a placut Razvane 🙂

  3. Foarte misto povestea! Bravo fetelor si mult succes in continuare!

Lasa-ne un comentariu: