EHA Tech Tour 2023 – Taipei – ASUS – Part II

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 19 January, 2024.

EHA Tech Tour 2023 – Taipei – ASUS

 
Buna ziua si bine v-am gasit, dragii Monstrului, iata ca am ajuns si la ultimul material din seria EHA Tech Tour 2023, un proiect in cadrul caruia am aflat o multitudine de informatii interesante si nu in ultimul rand am avut ocazia sa discutam cu reprezentantii unor companii importante, pentru a afla ce pregatesc acestia pentru anul in curs, dar si pentru a oferi feedback legat de produse si tehnologii.

Asa cum ati vazut, o buna parte din noutatile pe care le-am vazut in Taipei au fost lansate la CES, acesta fiind de altfel si motivul pentru care epopeea EHA Tech Tour s-a intins de-a lungul unei luni calendaristice. Desigur, am vazut acolo si produse si tehnologii care nu isi vor face aparitia pana la Computex, dar despre acestea, evident, nu va putem povesti in acest moment.

Cert este ca am avut ocazia sa aflam mai multe lucruri interesante, iar cei de la ASUS au pregatit cu siguranta un festin tehnologic pentru noi, aceasta fiind probabil cea mai aglomerata zi din cadrul intregului tur. Ei bine, astazi a venit momentul sa incheiem saga EHA Tech Tour, prin cea de-a doua parte a materialului dedicat vizitei la sediul ASUS din Taipei, Taiwan.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: