EHA Tech Tour 2023 – Taipei – ASUS – Part II

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 19 January, 2024.

Concluzii

 
Am incheiat EHA Tech Tour 2023 cu un tur al sediului ASUS, unde am avut ocazia sa vedem mai multe produse si tehnologii reprezentative pentru companie de-a lungul timpului. Desigur, ASUS este o companie uriasa, iar sediul din Taipei este impartit in mai multe cladiri. Din acest motiv, o parte din tehnologii sunt expuse in cladirea pe care am vizitat-o cu 7 ani in urma, ceea ce vedeti mai jos aflandu-se in cea mai recenta cladire din campusul ASUS, acolo unde au avut loc de altfel si intalnirile din cadrul EHA Tech Tour 2023.

Si trebuie sa recunosc ca a fost o placere sa regasesc o parte din tehnologiile pe care le-am testat de-a lungul timpului, dar si produse noi, care nici macar nu stiam ca exista. Per total, vizita la sediul ASUS a reprezentat o ocazie perfecta de a vedea ce pregatesc acestia pentru anul curent, inclusiv produse si tehnologii care vor vedea lumina zilei la Computex, dar si de a purta un dialog deschis cu membrii companiei, oferind practic feedback din partea entuziastilor.

Ei bine, dragii mei, acesta a fost EHA Tech Tour 2023, o serie de vizite in care am aflat multe lucruri interesante si care ne-au placut atat de mult incat va pot spune de pe acum ca in cadrul EHA Tech Tour 2024 vom vizita si mai multe companii. Sper ca la anul sa va putem arata si ceva facilitati de productie, sau macar R&D, ca sa va oferim o imagine mai detaliata legata de modul in care cele mai noi produse si tehnologii ajung din stadiul de proiect, in magazine.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: