European Hardware Association – EHA Reader Awards 2024 – Chestionar + CONCURS

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 28 June, 2024.

EHA Reader Awards 2024

 

 
UPDATE – Castigatorul este s*.l@g*l.com din Polonia, cititor PurePC. Va multumim pentru participare si va asteptam cu drag la concursurile viitoare!
 
Asa cum va povesteam nu cu mult timp in urma, a sosit din nou momentul sa stabilim impreuna care produse merita sa fie recompensate in viziunea cititorilor, in cadrul EHA Reader Awards 2024. Evident, si in acest an contam pe parerile voastre, invitandu-va la vot! Procedura de votare este simpla, cititorii putand alege brand-ul preferat pentru componentele pe care le utilizeaza zilnic.

Mai jos veti gasi un document impartit in 4 pagini, in care puteti bifa rapid brand-ul preferat, sau puteti sugera o alta valoare. La final, daca vreti, ne spuneti care credeti ca este produsul care ar trebui sa castige premiul pentru una dintre cele 4 categorii (gaming, overclocking, cea mai buna tehnologie si produsul anului) si puteti sa ne spuneti ce achizitii aveti in plan anul acesta. Asta este tot!

In acest fel, pe langa produsele alese de membrii EHA ca fiind cele mai bune (European Hardware Awards), vom afla si preferatele cititorilor in cadrul EHA Reader Awards 2024. Si pentru ca deja avem o traditie in acest sens, castigatorii vor fi anuntati pe data de 20 August, in cadrul unui eveniment live, organizat in hotelul Marriot din Koln. Inregistrarea este deja deschisa pentru parteneri.

Desigur, pentru ca timpul vostru este pretios, in semn de apreciere pentru cei care au completat chestionarul, partenerii nostri MSI, prin colegii de la Parsec Media S.L, pun la bataie si un premiu pe cinste. Acesta este oferit la nivel european, pentru toti cititorii site-urilor EHA (9 tari) care vor completa chestionarul pana pe 16 Iulie si va fi acordat prin tragere la sorti. Este vorba despre un monitor MSI MPG 321 URX in valoare de 1500€!

Daca doriti sa fiti inscrisi in tragerea la sorti, va trebui sa completati campul email de pe ultima pagina a chestionarului, cu o adresa de email valida. Nu sunt necesare date personale (nume, etc) si nu vom utiliza adresa de email in alt scop decat tragerea la sorti pentru acest concurs. Regula este simpla – un singur om / un singur raspuns, iar adresele de mail sunt sterse dupa ce premiul ajunge la castigator. Puteti completa chestionarul aici, sau in formularul de la sfarsitul paginii curente.

Completarea chestionarului dureaza aproximativ 5 minute si este recomandabil sa intreprindeti aceasta activitate utilizand un desktop / notebook. Va multumim pentru timpul acordat si va dorim succes!

European Hardware Association este o asociatie alcatuita din LAB501 (Romania), KitGuru (Marea Britanie), Hardwareluxx (Germania), Geeknetic (Spania), Cowcotland (Franta), PurePC (Polonia), IO-Tech (Finlanda), Hardware Upgrade (Italia) si Technology Insider (Olanda). Impreuna, aceste site-uri sustin peste 22 de milioane de vizite pe luna, au o audienta pe Facebook de jumatate de milion de fani si ofera o baza de date cu peste 100000 de articole, review-uri si teste.
 

Comentarii

3 comentarii la: European Hardware Association – EHA Reader Awards 2024 – Chestionar + CONCURS

  1. Micu Florin a scris pe:

    Ok

  2. Lucian Mirea a scris pe:

    Super

  3. SUMAN CRISTINEL CONSTANTIN a scris pe:

    INTERESANT SI COMPLET ACEST STUDIU

Lasa-ne un comentariu: