GIGABYTE au lansat AORUS in Europa la DreamHack Leipzig 2017

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 16 January, 2017.

La final

 
Outro
 
Am parasit Leipzig-ul avand sentimente amestecate. In primul rand, am apreciat faptul ca un producator a facut efortul sa isi lanseze noua gama de produse si in Europa, nu doar la CES. In al doilea rand, am fost placut impresionat de organizarea tipic germana, dar si de prezenta in numar mare a celor care au venit cu PC-ul de acasa pentru lanparty. Pe de alta parte, nu pot sa nu simt o urma de tristete gandindu-ma ca DreamHack-ul nostru, unde am fost prezenti in fiecare editie, nu mai exista. Probabil ca din 2018 vom face demonstratii in Germania…

Un alt aspect pozitiv este unificarea gamei de gaming a celor de la GIGABYTE sub brand-ul AORUS, unificare care nu afecteaza doar imaginea ci si utilitatea. De exemplu, iluminarea de pe placile video poate fi sincronizata si controlata cu ajutorul aplicatiei RGB Fusion. Consider ca GIGABYTE aveau nevoie de ceva vreme de o unitate intre produsele de gaming high-end, indiferent daca discutam despre placi de baza, placi video, notebook-uri sau periferice, iar AORUS reuseste sa aduca toate aceste categorii sub aceeasi umbrela.

De asemenea, comercializarea in Europa/Romania a modelului AORUS Z270X Gaming 8 este o veste buna pentru pasionati, acestia avand acum la dispozitie o varianta care pastreaza marea majoritate a dotarilor prezente pe Gaming 9 pentru un pret ceva mai prietenos (~1980 RON vs 2849 RON). Din punctul meu de vedere, singurele modele care lipsesc in momentul de fata sunt B250N Phoenix, respectiv o versiune de SOC pentru overclockeri. Cine stie…poate le vom vedea in curand.

 
Intro-2

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: