Gigabyte Open Overclocking Championship 2010 – Finala mondiala

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 4 October, 2010.

LAB501 are cateva atuuri, cateva caracteristici care fac diferenta fata de multitudinea de site-uri de profil disponibile pe internet. Una dintre aceste caracteristici este este pasiunea extrema pentru overclocking, dorinta de a impinge lucrurile la maxim chiar si atunci cand toti cred ca au atins o limita, ca nu se poate mai sus. Acest aspect se vede si in articolele despre placi grafice din ultimul an, unde de obicei overclocking-ul atins pe LAB501 este cel mai mare atins intr-un review de lansare in lume.

O alta caracteristica definitorie pentru LAB501 este corectitudinea, un subiect sensibil pentru atat de multi jurnalisti. Chiar daca am avut mereu articole preferate, subiecte preferate de discutie sau componente care ne-au incitat imaginatia, intotdeuna ceea ce ati putut citi pe LAB501 a reprezentat realitatea, realitate pe care uneori doar un numar mic de site-uri de profil se incumeta sa  o spuna. Chiar daca acest lucru a insemnat ca rezultatele noastre difera fata de curentul general legat de un anumit produs, chiar daca asta inseamna ca au existat situatii in care fanii unei companii ne acuzau de favorizarea companiei adverse intr-un articol, in timp ce fanii celeilalte companii ne acuzau de exact opusul legat de alt articol, chiar daca asta inseamna ca am avut verticalitatea sa spunem atunci cand un produs al unei companii indragite nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor, intotdeuna corectitudinea a fost unul dintre aspectele cele mai sfinte legate de munca noastra, si intotdeuna timpul ne-a dat dreptate.

Ei bine, de data aceasta imi cer scuze fata de voi, cititorii, dar nu pot sa va garantez ca articolul de fata va fi 100% obiectiv. Pentru prima oara in viata mea ma aflu in fata unei situatii in care stiu ca nu voi putea fi 100% corect, stiu ca nu voi putea fi echidistant, deoarece implicarea emotionala din partea noastra in cadrul acestui eveniment a fost uriasa, iar deznodamantul acestui eveniment reprezinta pentru noi o mare reusita. In aceste conditii, o sa va rog sa ma scuzati daca macar de aceasta data imi permit sa fiu subiectiv si o sa va rog sa ne iertati aceasta mica exceptie. Promitem sa nu se mai intample, decat data viitoare cand un membru LAB501 va mai castiga un campionat mondial de overlocking. Pana atunci, sa vorbim despre…
.

Comentarii

22 comentarii la: Gigabyte Open Overclocking Championship 2010 – Finala mondiala

 1. amdtip a scris pe:

  Super, super articol. Felicitari pentru munca depusa!!!

 2. DNY a scris pe:

  excelent-fenomenal!!!

 3. darco_2 a scris pe:

  felicitari matose! monstru, chiar ai lacrimi de fericire in ochi 😛 (cand tineati amandoi cupa in mana)

 4. ala rheu a scris pe:

  imi amintesc ca il intrebasem pe Matei dupa finala europeana GOOC cine era overclockerul pe care il vedea el favorit pentru a castiga GOOC si mi-a zis simplu si modest “eu” – se pare ca s-a adeverit, ii nevoie si de mentaliatate de castigator pe langa concentrare si skill pentru a obtine un asemenea rezultat…tot respectul!

 5. Costi a scris pe:

  S-a zbarlit pielea pe mine 😀 .. sa fie de la azot :-?.. nu cred 😀

 6. Super TARE
  FELICITĂRI !!!

 7. Bravo nu numai asiatici stiu sa faca overclocking 😀

 8. Jocuri Barbie a scris pe:

  buna treaba
  🙂

 9. Asa performanta nu poate sa nu fie salutata.
  Felicitari si tineti-o tot asa si la anul!

 10. arondutzu a scris pe:

  Felicitari! Suntem mandrii de voi!

 11. adi a scris pe:

  Vrem stiri cu ati si ASUS nu vrem Gigabyte.

 12. Monstru Post author a scris pe:

  Super, mai trebuie doar sa organizeze si Asus sau ATI ceva de genul asta si o sa avem o puzderie de stiri cu ei…

 13. marinelu a scris pe:

  Felicitari Matose esti cel mai tare le-ai aratat tu asiaticilor cum se face overclocking.Tine-o tot asa sa-i bati mar si la urmatorul concurs de overclocking.
  Bravo!!!
  Prin victoria ta ai aratat tuturor pasionatilor de computere din intrega lume ca ROMANIA este cea mai tare la depasirea limitelor.
  Felicitari!!!

 14. Boluxx a scris pe:

  FELICITARI !!!!

 15. Felicitari omule…faci romanii sa se simta mandrii cu oameni ca tine!! Multa bafta in continuare!

 16. Felictitari si succes in continuare!

 17. nd22 a scris pe:

  Bravo!!

 18. Felicitari pentru munca,felicitari pentru rezultate.Meritati tot respectul !

 19. na ca mai castiga si romanii, felicitari

 20. marilena a scris pe:

  Il stiu pe Matei de cand era foarte mic (ca varsta). Ma bucur sa-i fiu aproape cand a devenit cel mai mare (profesional).
  Fericiti fie parintii tai! caci tu, cu siguranta, ai gustat din aceasta licoare.

 21. Felicitari !

 22. Bravo, avem si noi firme cu care ne putem mandri pe plan mondial.

Lasa-ne un comentariu: