Gigabyte Open Overclocking Championship 2010 – Finala mondiala

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 4 October, 2010.


.
La fel ca in fiecare an, GOOC 2010 a strans la un loc toate numele grele ale overclocking-ului mondial, cei mai buni dintre cei mai buni disputandu-si locul in finala regionala, locul in finala mondiala si, in final, titlul de campion. Cu exceptia overclockerilor care reprezinta o companie si nu au participat niciodata in concursuri live (Kingpin, Shamino, Hicookie), singurul overclcoker de talie mondiala care nu a participat in calificari anul acesta a fost SF3D, care a luat o pauza in 2010 pentru a petrece mai mult timp alaturi de familie. Cu exceptia celor mentionati anterior, oricine are pretentia de a fi overclocker a participat in cadrul GOOC-ului, incepand cu tinere talente si terminand cu legende ale overclocking-ului mondial. Lupta a fost deosebit de dura si in final, dupa 33 de preliminarii locale si 5 finale regionale, au mai ramas numai 15 overclockeri, care au concurat in finala din Taiwan.

Merita sa amintim aici cateva dintre numele grele care nu au trecut de etapele de calificare mentionate mai sus, printre cei mai cunoscuti numarandu-se Hipro5, elmor, Ryba, Predator, NeoForce, DeDal, Gradus, S_A_V, Hiwa, Chaos, Tin, Major, Fugger, GHZ, Vapor, Gautam, 3oh6, Luky_noob, Gyrock, Pt1t si multi altii pe care nu ii mai amintesc aici (inclusiv, cu voia dumneavoastra, subsemnatul, Monstru).

Asa cum spuneam, in Taipei au mers 15 overclockeri pentru a isi disputa titlul de campion mondial. In urma finalei Nord Americane, Mikeguava si sno.lcn s-au dovedit mai buni decat campionii de anul trecut (Fugger si Vapor) si au mers mai departe in finala mondiala. Continentul sud-american a fost reprezentat de nacho_arroyo si e-killer, in timp ce China a fost reprezentata de speedtime.wing si herou.ou, iar Hong-Kong-ul de stephenyeong. Finala in care s-au infruntat cei mai buni din Africa si Asia (exceptand China) i-a avut in frunte pe ZolKorn (Thailanda), Ekky Jengkol (Indonezia) si Shahryar_NEO (Iran). Nu in ultimul rand, batranul continent a fost puternic reprezentat de Massman (Belgia), Perica_Barii (Serbia), Matose (Romania), Erdemolkun (Turcia) si slamms (Rusia). Acestia au fost gladiatorii care au ajuns in finala anul acesta, si care au avut ocazia sa isi demonstreze maiestria in finala din Taipei. De departe cea mai puternic reprezentata zona geografica a fost Europa de Est, cu trei participanti, dintre care unul campion mondial!
.

Comentarii

22 comentarii la: Gigabyte Open Overclocking Championship 2010 – Finala mondiala

 1. amdtip a scris pe:

  Super, super articol. Felicitari pentru munca depusa!!!

 2. DNY a scris pe:

  excelent-fenomenal!!!

 3. darco_2 a scris pe:

  felicitari matose! monstru, chiar ai lacrimi de fericire in ochi ๐Ÿ˜› (cand tineati amandoi cupa in mana)

 4. ala rheu a scris pe:

  imi amintesc ca il intrebasem pe Matei dupa finala europeana GOOC cine era overclockerul pe care il vedea el favorit pentru a castiga GOOC si mi-a zis simplu si modest “eu” – se pare ca s-a adeverit, ii nevoie si de mentaliatate de castigator pe langa concentrare si skill pentru a obtine un asemenea rezultat…tot respectul!

 5. Costi a scris pe:

  S-a zbarlit pielea pe mine ๐Ÿ˜€ .. sa fie de la azot :-?.. nu cred ๐Ÿ˜€

 6. Super TARE
  FELICITฤ‚RI !!!

 7. Bravo nu numai asiatici stiu sa faca overclocking ๐Ÿ˜€

 8. Jocuri Barbie a scris pe:

  buna treaba
  ๐Ÿ™‚

 9. Asa performanta nu poate sa nu fie salutata.
  Felicitari si tineti-o tot asa si la anul!

 10. arondutzu a scris pe:

  Felicitari! Suntem mandrii de voi!

 11. adi a scris pe:

  Vrem stiri cu ati si ASUS nu vrem Gigabyte.

 12. Monstru Post author a scris pe:

  Super, mai trebuie doar sa organizeze si Asus sau ATI ceva de genul asta si o sa avem o puzderie de stiri cu ei…

 13. marinelu a scris pe:

  Felicitari Matose esti cel mai tare le-ai aratat tu asiaticilor cum se face overclocking.Tine-o tot asa sa-i bati mar si la urmatorul concurs de overclocking.
  Bravo!!!
  Prin victoria ta ai aratat tuturor pasionatilor de computere din intrega lume ca ROMANIA este cea mai tare la depasirea limitelor.
  Felicitari!!!

 14. Boluxx a scris pe:

  FELICITARI !!!!

 15. Felicitari omule…faci romanii sa se simta mandrii cu oameni ca tine!! Multa bafta in continuare!

 16. Felictitari si succes in continuare!

 17. nd22 a scris pe:

  Bravo!!

 18. Felicitari pentru munca,felicitari pentru rezultate.Meritati tot respectul !

 19. na ca mai castiga si romanii, felicitari

 20. marilena a scris pe:

  Il stiu pe Matei de cand era foarte mic (ca varsta). Ma bucur sa-i fiu aproape cand a devenit cel mai mare (profesional).
  Fericiti fie parintii tai! caci tu, cu siguranta, ai gustat din aceasta licoare.

 21. Felicitari !

 22. Bravo, avem si noi firme cu care ne putem mandri pe plan mondial.

Lasa-ne un comentariu: