LAB501 Community Workshop – Editia XII – Seasonic – 1 year anniversary

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 19 September, 2016.

La final

 
La final, daca tot am inaugurat noul showroom, nu puteam sa nu inauguram si noile facilitati recreative, cu ajutorul unui gratar manuit cu maiestrie de maestrul Gabi de la evoMAG. Micii si racoritoarele au fost din nou motiv de socializare, alaturi de prieteni vechi si noi. Iar noi ne-am bucurat inca odata de compania prietenilor care au imbratisatisat conceptul nostru, pasionati de IT ca si noi.

Si nu pot sa nu ma gandesc ca un astfel de eveniment, nu se poate intampla decat daca toate partile participante sunt alcatuite din pasionati, visatori si nebuni. De la partenerii de la evoMAG, care au crezut in aceasta idee de la bun inceput, la partenerii hardware cum ar fi Seasonic, care au avut incredere in noi si au participat la primul nostru workshop si pana la forumistii care, desi nu stiau initial despre ce este vorba, au fost alaturi de noi de la bun inceput, ne-au sustinut si ne-au aratat cum arata pasiunea in forma pura.

Un an de zile a trecut de la primul workshop si pana acum si nu pot decat sa le multumesc tuturor partenerilor care au fost alaturi de noi, colegilor de la evoMAG pentru efortul depus de fiecare data si nu in ultimul rand forumistilor care au dat viata acestui concept. Multumim Pasatoiu_TD, Bugsy004 si Gabi pentru poze, multumim DamnedSky pentru excelentele filme realizate dupa fiecare workshop si multumesc Jocker pentru ca stai cu noi pana la sfarsit de fiecare data!

Am avut parte de 12 experiente extraordinare in ultimul an si nu pot decat sa sper ca vom avea parte de mult mai multe astfel de experiente in anii care vor urma, in cadrul LAB501 Community Workshop, organizat impreuna cu evoMAG. Ne vedem data viitoare!

 
lafinal-01

lafinal-02

lafinal-03

lafinal-04

lafinal-05

lafinal-06

lafinal-07

lafinal-08

lafinal-09

lafinal-10

lafinal-11

Comentarii

Un comentariu la: LAB501 Community Workshop – Editia XII – Seasonic – 1 year anniversary

  1. Miss1Le a scris pe:

    Am fost, sunt si voi fi un forumist inrait si de cate ori o sa pot, o sa iau parte la aceste evenimente, am cunoscut lume de la care am de invatat.

Lasa-ne un comentariu: