LAB501 Community Workshop – Editia XII – Seasonic – 1 year anniversary

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 19 September, 2016.

Seasonic

 
Luni dimineata, ora 1:24… aceasta este ora la care am inceput sa scriu. Imi desfac o binemeritata bere rece si privesc in urma la saptamana care tocmai a trecut. Si imi dau seama ce inseamna sa fi norocos… sa faci ceea ce iti place. Stiti de ce spun asta? Pentru ca daca nu as fi iubit ceea ce fac, as fi putut spune acum ca am incheiat o saptamana infernala. Luni am publicat review-ul unei implementari de RX 480, marti review-ul lui notebook cu GTX 1080. Miercuri va povesteam despre un desktop cu GTX 1080 si construiam sistemul Night King. Joi… ei bine, Joi am sarbatorit alaturi de prieteni inca un level-up, in timp ce Vineri va povesteam despre Night King, iar seara participam la un nou LAB501 Community Workshop. Si dupa toate acestea, Sambata si Duminica am fost prezenti din nou in transee, la DreamHack.

Da… as putea spune ca a fost o saptamana infernala… daca m-as gandi la cat am apucat sa dorm, la toate drumurile si agitatia si nebunia si oboseala saptamanii trecute. Dar nu o sa spun asta… Pentru ca imi place ceea ce fac. Si din acest motiv, pot spune ca am lasat in urma o saptamana exceptionala, incarcata cu evenimente minunate. Iar unul dintre aceste evenimente a reprezentat o adevarata realizare pentru noi, din mai multe puncte de vedere. In primul rand pentru ca am aniversat un an de LAB501 Community Workshop, alaturi de membrii ai comunitatii cu adevarat pasionati si nu in ultimul rand, alaturi de un partener care s-a implicat trup si suflet in acest proiect, mai precis evoMAG.

In al doilea rand, pentru ca am avut placerea sa il avem alaturi de noi pe omul alaturi de care am demarat acest proiect, mai precis prietenul nostru Nils Stallmach de la Seasonic. Da… Seasonic au fost primul brand participant la workshop-ul nostru si tot alaturi de ei am aniversat un an (12 editii). Prin urmare, putem spune ca am avut parte de un workshop special, o adevarata incununare a unui proiect inceput cu mult timp in urma de o mana de oameni nebuni si pasionati.

Pentru cei care nu sunt la curent cu subiecul, primul Community Workshop a avut loc in vara, subiectul fiind Seasonic, in timp ce pentru al doilea Community Workshop ne-am intalnit pe 5 Noiembrie, ca sa discutam despre Thecus si despre NAS-uri. A urmat apoi intalnirea cu Nvidia, in Decembrie, in Ianuarie ne-am intalnit cu Segotep, in Martie i-am avut alaturi de noi pe cei de la FSP iar pe 8 Aprilie declaram deschis sezonul la gratar, alaturi de Sapphire si AMD, sezon continuat cu succes pe 20 Mai alaturi de Thermaltake, in Iunie alaturi de colegii de la Acer, in Iulie alaturi de modderi pasionati, in August, alaturi de Lenovo si alaturi de Fnatic Gear la inceputul lui Septembrie.

Am avut parte de o echipa pe cinste, ca de fiecare data, unii forumisti venind de la sute de kilometri departare pentru a fi alaturi de noi, in timp ce altii ne-au vizitat pentru prima oara. Au fost alaturi de noi Georgesil, Marmota, DamnedSky, Zorrack, Snowbawls, cristispot, Alex9090, Jocker, pixellgaming, mbc, NCMihai, Grip, guest13, kobro, Bugsy004, War4peace, M1ssile si Pasatoiu_TD. Prietenii nostrii de la evoMAG si-au schimbat sediul si showroom-ul, prin urmare i-am avut alaturi de noi pe Marius, Gabi si o intreaga echipa de prieteni, intr-o forma de zile mari. Colegii Kimo, Chester si Mafio de la NIVELUL2 ne-au facut o surpriza si ne-au vizitat, ba chiar au adus si premii si daca tot vorbeam de invitati surpriza, nu as putea sa nu il mentionez pe Dan de la Top Quality (distribuitorul oficial Seasonic in Romania). Cu alte cuvinte, o echipa pe cinste!

 
intro

Comentarii

Un comentariu la: LAB501 Community Workshop – Editia XII – Seasonic – 1 year anniversary

  1. Miss1Le a scris pe:

    Am fost, sunt si voi fi un forumist inrait si de cate ori o sa pot, o sa iau parte la aceste evenimente, am cunoscut lume de la care am de invatat.

Lasa-ne un comentariu: