LSE LanParty V12 – Codename Winterfall

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 28 October, 2014.

LSE LanParty V12

 

Bigger….better… hard-core & uncut… asa ar fi putut suna reclama pentru ce-a de-a 12-a editie LSE LanParty, nume de cod Winterfall, care s-a desfasurat pe data de 18 Octombrie 2014. Dupa cum stiti, odiseea noastra alaturi de lanparty-urile studentesti organizate de LSE incepe sa devina deja istorie. Acum doi ani participam pentru prima oara la un LanParty organizat de Liga Studentilor Electronisti si eram placut impresionati de atmosfera pe care am gasit-o la fata locului. Un an mai tarziu, in Martie 2013, eram prezenti din nou la fata locului, iar in toamna aceluiasi participam la LSE LanParty V10, cu siguranta cel mai mare si spectaculos lanparty LSE de pana atunci. Evident, nu a trecut mult timp, iar in primavara lui 2014 intreceam orice record de audienta la LSE, cu ajutorul editiei LSE LanParty V11.

Cum toamna se numara bobocii si copiii se intorc la scoala, era cat se poate de clar ca o noua editie LSE LanParty va avea loc sub cerul noros al Bucurestiului, in aceeasi cladire a rectoratului UPB ca si editia V11. Si de aceasta data, era la fel de clar ca vom mai schimba cate ceva, vom rafina reteta de succes a editiilor trecute si vom adauga lucruri noi si interesante. Da…am avut de-a face cu acelasi LanParty nebunesc, cu aceleasi jocuri consacrate (LoL, DOTA, Heartsone, FIFA) dar s-au adaugat si proble noi, cum ar fi World Of Tanks 7v7 in LanParty-ul oficial, respectiv o sectiune de Cosplay si … un concurs de overclocking live!!!

Cei de la GIGABYTE, HyperX, Logitech, Intel, Seasonic, Corsair si Noctua au oferit o puzderie de premii pentru tinerii nostri gameri si overclockeri si le multumim inca odata pentru efortul de a sustine astfel de evenimente. In afara de partenerii LAB501, la fata locului au fost prezenti in calitate de sponsori si cei de la Red Bull si PC Garage precum si cei de la RockFM.

Ca deobicei, am avut alaturi de noi cea mai tare echipa organizatoare de evenimente, o echipa cu adevarat dedicata si entuziasta, mai precis Liga Studentilor Electronisti. Prieteni vechi, seniori, pe care ii cunosteam bine deja de la alte lanparty-uri, dar si multi bobocei de anul I, ei sunt cei care au facut totul posibil si au organizat unul dintre cele mai mari evenimente de tip Bring your own computer din tara noastra in ultimii ani.

LanParty-13

10468223_841314205912819_5475255362144345693_o

Comentarii

Un comentariu la: LSE LanParty V12 – Codename Winterfall

  1. Liviu a scris pe:

    Ba baieti … frumos eveniment si ma bucur pentru participarea voastra , dar daca ati fi anuntat si voi mai din timp , faceam lobby si mai aduceam gura casca multi impatimiti ai acestor evenimente . Habar nu aveam … de fiecare data o pierd ca fie nu stiu de ea , fie sunt la munca . Oricum ma bucur ca voi v-ati distrat si ca acest eveniment prinde !!! Bravo

Lasa-ne un comentariu: