LSE LanParty V12 – Codename Winterfall

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 28 October, 2014.

La final

 
Si uite asa am participat a 5-a oara la un LanParty LSE si sincer sa fiu de aceasta data am simtit o unda de nostalgie si entuziasm. Sa vezi copii in anul I la prima editie pe care acum nu ii mai regasesti printre public, voluntari sau concurenti… te face sa te simti putin batran. Sa vezi boboceii de anul I care privesc cu mirare azotul lichid si intreaga nebunie care se desfasoara in rectorat… sa vezi gamerii cum se inghesuie ca de fiecare data sa isi sustina echipa preferata… Toate aceste emotii ne hranesc spiritual an de an si ne fac sa revenim cu aceeasi placere la fiecare editie a lan-party-ului LSE.

Tin sa le multumesc inca odata copiilor de la Liga Studentilor Eletcronisti, precum si partenerilor nostrii, GIGABYTE, Logitech, Corsair, HyperX, Intel, Noctua si Seasonic, pentru ca impreuna cu ei am putut lua parte la un eveniment atat de frumos. De asemenea, le multumesc tuturor colegilor nostrii dar si pasionatilor care au fost alaturi de noi (Traian Pasatoiu de exemplu) pentru inca un LSE LanParty reusit!!! Si nu in ultimul rand… Tiny…a fost inca o data o reala placere!!!

In aceste conditii, cred ca este destul de clar ca la editia cu numarul 13 o sa impingem totul la maxim si ne vom intoarce cu si mai multe premii, concursuri si surprize!!! Pana atunci insa, va asteptam Sambata, 1 Noiembrie in standul HyperX la DreamHack Masters Bucuresti 2014. It will be epic !!!

 

Parteneres-07

OCSHow-21

Comentarii

Un comentariu la: LSE LanParty V12 – Codename Winterfall

  1. Liviu a scris pe:

    Ba baieti … frumos eveniment si ma bucur pentru participarea voastra , dar daca ati fi anuntat si voi mai din timp , faceam lobby si mai aduceam gura casca multi impatimiti ai acestor evenimente . Habar nu aveam … de fiecare data o pierd ca fie nu stiu de ea , fie sunt la munca . Oricum ma bucur ca voi v-ati distrat si ca acest eveniment prinde !!! Bravo

Lasa-ne un comentariu: