Pumpkinstein – Un PC de cosmar !

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 5 February, 2016.

Teste GPU

 
FireStrike
 
De aceasta data insa placile video sunt overclockate, nu doar configurate in SLI, asa ca Pumpkinstein obtine un spor vizibil de performanta in Fire Strike Extreme. Am fost curiosi apoi cum se comporta sistemul nostru intr-un joc cu adevarat solicitant, adica Batman: Arkham Knight, prin urmare am testat in doua rezolutii – 2560×1600 si 3440×1440 (rezolutia nativa a Predatorului). In 2560, cu toate detaliile la maxim, am inregistrat un framerate minim de 77fps si o medie de 93 fps, adica un comportament ideal.

In 3440×1440 am testat in doua situatii – cu interactive smoke/fog on si off. Chiar si in primul caz, framerate-ul a fost tot aproape de perfectiune (58 fps average, respectiv 29 fps minim), insa daca dezactivam respectiva setare, rezultatele se imbunatatesc considerabil, adica 79fps / 46 fps. Per total, Pumpkinstein-ul nostru poate rula orice joc, cu toate detaliile la maxim si rezolutii pe masura, ceea ce este exact ce ne-am dorit sa obtinem.

 
Batman-01

Batman-02

Batman-03

Batman-04

Batman-05

Comentarii

11 comentarii la: Pumpkinstein – Un PC de cosmar !

 1. Ncmihai a scris pe:

  Am aflat ce inseamna un sistem perfect! Pai Matei a masutat tevile, cablurile la nm, nu la mm 🙂 Pai da se poate asa ceva! Felicitari!

 2. Cristi a scris pe:

  Mai multe poze? 😀

 3. engine a scris pe:

  Frumos.
  Mai ales carcasa si monitorul.
  Carcasa o vazusem de la review-ul de stick-uri si m-a lasat masca, e ceva care speram de mult ca va fi lansat. Nu numai ca e mare, dar e foarte flexibila in ceea ce priveste montajul.
  In rest anexati mai multe poze cu sistem, in toata splendoarea lui. Puteti sa folositi carcasa pe post de masuță pentru bere sau cafea sau o balerină. :)))

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Adevarul este ca exact de ce conta mai mult nu ne-am ocupat – sa il bagam pe dovlecel intr-o camera mare, cu cativa metri de panza neagra si doua lumini sa ca il putem poza cum trebuie.

 5. Mr. W a scris pe:

  Trebuie vopsit, hai să ne facem timp şi să-l pictăm!
  Oricum, e un sistem de top, muncit, bibilit, performant, tăcut, cu muşchi rupând fâşul!

 6. Marius a scris pe:

  Baieti, sincere felicitari 🙂 !
  Ca un iubitor / “practicant” de modding nu pot sa nu apreciez acest build. Un singur lucru lipseste si anume, un thread pe forum :).

 7. Monstru Post author a scris pe:

  Pai, poate fi discutat si pe forum. Dar de postat il postam aici, nu are rosts a il punem in doua locuri 🙂

 8. Ciprian a scris pe:

  Nu prea pricep, la configurație scrie: “OS Windows 10”, și la teste e trecut Win 7…Nu de alta, dar chiar eram curios dacă a venit momentul când Monstru’ o să folosească și să recomande 10 în loc de 7.

 9. Monstru Post author a scris pe:

  Win 10 am folosit.

 10. Stanca a scris pe:

  sunt curios ce fps scoate in gta V cu absolut totul la maxim in 4k si in rise of the tomb raider :))))

 11. Blahu a scris pe:

  Misto de tot si articolul si calculatorul. Intradevar monitorul este absolut excelent insa cam necesita macar un GTX 980 sau echivalent la rezolutia aia. Eu il folosesc impreuna cu un GTX 980ti de la Palit cu ceva soft OC si uneori mai am scaderi de fps vizibile in jocurile care cer mai mult. Foarte misto constructia, felicitari!

Lasa-ne un comentariu: