Watercooling The Green Monster – Ghid si concurs

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 14 July, 2015.

Adobe Photoshop CC

 
Photoshop
 

Adobe Photoshop nu poate lipsi din suita noastra de aplicatii real-life, fiind probabil cel mai folosit program de editare foto, atat in mediul profesionist cat si de catre home-useri. Pentru a masura performanta procesoarelor testate astazi, am utilizat o fotografie in format TIFF, cu o rezolutie de 3720 x 3796, dimensiunea fisierului fiind de 40MB. Am aplicat filtrul Radial Blur, folosind setarile “Amount – 100%”, “Blur Method – Spin” si “Quality – Best”. Apoi, am aplicat filtrul Extrude, folosind setarile implicite. Pentru a elimina impactul unitatii de stocare folosite (chiar daca acesta este totusi un SSD), dupa aplicarea filtrului am folosit comenzile “Undo” si “Apply Last Filter” si am cronometrat durata necesara efectuarii operatiunii. Rezultatul din tabel este suma dintre timpul necesar aplicarii filtrului Blur si timpul necesar aplicarii filtrului Extrude.

Sistemul nostru termina de procesat imaginea in Photoshop in 26 de secunde…o adevarata bestie!

 

 

Comentarii

14 comentarii la: Watercooling The Green Monster – Ghid si concurs

  1. garlic a scris pe:

    In sfarsit ceva pe apa…Da un review la radiatoare nu faceti? De unde ati luat piesele? Solutia de racire arata foarte fain dar se depune pe furtun, in timp o sa-l faca praf (spun asta din experienta personala). Great job !!!

  2. MajorCatz a scris pe:

    Îmi face cu ochiul concursul la categoria optimizare dar am o întrebare, pot sa particip folosind un sistem gata finalizat ? Mersi in avans !

  3. Monstru Post author a scris pe:

    garlic – facem daca avem timp, nu e bai 🙂 Componentele le-am luat de la EKWB si Aquatunning.de

    MajorCatz – faptul ca ai piesele su sistemul nu cred ca reprezinta o problema. Pentru concurs este important sa filmezi cum il construiesti…

  4. Jedimind a scris pe:

    Recomand Aquacomputer Double Protect pentru lichid, il folosesc de ani buni si rezista foarte foarte bine in timp. De ce nu Watercool HK IV pentru CPU WB, si de ce nu D5 sau Laing DDC pentru pompa?

  5. Monstru Post author a scris pe:

    Exista o serie intreaga de variante pe care le-am fi putut folosi, normal. Pompele EK sunt facute tot de Laing, in marea lor majoritate 🙂

  6. Mihai a scris pe:

    Si uite asa lab501 ne arata inca o data ca sunt cei mai buni din Romania la orice tine de PC-uri!!!

    Arata bestial sistemul si I-ar sta tare bine la mine pe birou 🙂

  7. Costi a scris pe:

    Ceva teste cu driver nvidia? 😛

  8. Monstru Post author a scris pe:

    Costi – nu inteleg la ce te referi…

  9. Costi a scris pe:

    Nu înțeleg necesitatea precizării driverului amd în graficele cu rezultatele din jocuri.
    Dar nu îmi amintesc ca aseară să fi fost trecut și cel nvidia. Cred că eram prea obosit.

  10. Monstru Post author a scris pe:

    Este header-ul de grafic de la testele de placi video, ai dreptate, nu era nevoie sa trec si driverul AMD. Driverul Nvidia este insa precizat.

  11. Doru a scris pe:

    Motivant articolul! Mi-a luat 3 calatorii cu metroul sa-l termin si de fiecare data asteptam cu nerabdare continuarea 🙂

  12. Ovidiu a scris pe:

    Felicitari Lab501 pt. articol si deasemenea foarte motivant! M-a facut sa imi doresc mai mult ca oricand racire cu apa in PC-ul meu, dar nu stiam exact ce presupune acest lucru. Dupa cum mentionai Monstru, daca va exista interes si sper ca va exista, as dori pe Lab501 cat mai curand posibil si un articol de acest gen cu o solutie mai de buget.

  13. M. a scris pe:

    Inca o monstruozitate adusa la viata in subsolurile intunecate ale lab501, inca un articol bestial. O sa am din nou cosmaruri noaptea si doar voi sunteti vinovati pentru asta… 🙁

  14. Monstru Post author a scris pe:

    Multumim pentru aprecieri baieti!

Lasa-ne un comentariu: