DDR4 round-up 2017: Corsair, G.Skill, KFA2, Patriot si T-Force

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Memorii & Stocare, in 12 May, 2017.

G.Skill TridentZ RGB 16GB 4133MHz CL19

 
Ultimul kit de la G.Skill este de altfel si cel mai impresionat. Asa cum ii spune si numele TridentZ RGB vine cu iluminare RGB cu mai multe zone care pot fi controlate individual. Efectul estetic este unul deosebit, singurul minus in momentul de fata fiind software-ul aflat inca in stadiu beta, care mai face probleme uneori, mai ales atunci cand avem instalate 4 module de memorie.

Pe langa iluminarea RGB configurabila, kitul de fata este tactat din fabrica la 4133MHz la un voltaj de 1.35v cu un set de latente 19-19-19-39 2T. Atat frecventa cat si latentele sunt de top, IC-urile Samsung B-die necesare pentru o astfel de performanta au fost binnuite cu sigurante din sute de bucati. Sunt foarte curios sa vedem cum se situeaza acest kit comparativ cu cele care au specificatii ceva mai cuminti. Vom vedea cat de mult conteaza binning-ul si daca merita sa platim in plus pentru specificatii mai bune out-of-the-box.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: DDR4 round-up 2017: Corsair, G.Skill, KFA2, Patriot si T-Force

  1. Doru a scris pe:

    Mi-ar fi placut sa vad aceleasi teste si pe o platforma AM4 si daca intr-adevar chip-urile Samsung B-Die scaleaza mai bine pe aceasta platforma in comparatie cu Hynix.
    Excelent articol. Multumim!

Lasa-ne un comentariu: