Review – ADATA XPG SX8000 512GB M.2 NVMe SSD

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 12 July, 2017.

Rezultate

 

 

 

 

Performantele obtinute de ADATA XPG SX8000 sunt de top, depasind deseori specificatiile producatorului in ceea ce priveste scrierea secventiala. Fiind modelul cu o capacitatea de 512GB, performanta in cazul scrierii este semnificativ mai ridicata, un rezultat bun vedem  – analizand rezultatele din Anvil si CDM – in cazul transferului 4K atat cu QD mic (43k IOPS) cat si la QD mare (182k IOPS). Cei 90k IOPS la citire 4K QD16 nu sunt chiar grozavi dar cel mai probabil nu vom simti nici-o limitare in utilizarea de zi cu zi.

In testul de compresie din AS SSD Benchmark vedem faptul ca SM2260 nu utilizeaza algoritmi de compresie a datelor in timp ce ATTO si CDM confirma vitezele secventiale foarte bune obtinute: 2550MB/s la citire si 1150MB/s la scriere. Desi are doar 2 nuclee, SM2260 se pare ca se tine bine daca e sa comparam cu celelalte alternative de pe piata (Phison E7, Marvell 88SS1093).

 

 

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – ADATA XPG SX8000 512GB M.2 NVMe SSD

 1. andy a scris pe:

  Salut.
  Bun review. Ma cam sperie caldura insa l-am cumparat pentru un high end laptop care inca nu stiu daca accepta dual sided ssd 🙂 Nu am putut rezista la pretul pe care l-am obtinut.
  Intr-un sistem normal nu ar fi mare problema insa intr-un ultraslim ultrabook e putin ingijorator deci intrebarea e daca Adata a revenit cu firmware si daca l-a testat cineva.
  Am facut un mic research si se pare ca exista o noua revizie insa eu nu o pot gasi niciunde.

  In rest tineti-o tot asa.
  p.s.: Abia astept un review 8350k ca sa il laude si sa ma simt bine ca l-am cuparat si tre sa schimb tot sistemul desi n-aveam de ce.

Lasa-ne un comentariu: