Review – AORUS RGB Memory 3200MHz 16GB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 17 August, 2018.

Iluminare

 


 

Fiecare stick este echipat cu 10 led-uri, un chip (MCU) care se ocupa de controlul acestora, o banda care difuzeaza lumina produsa de led-uri si heatsink-uri de 2mm grosime. Iluminarea poate fi controlata cu ajutorul utilitarului RGB Fusion, in cazul in care utilizam o placa de baza GIGABYTE / AORUS, respectiv cu ajutorul utilitarului RGB Fusion Link, in cazul in care utilizam un alt model de placa de baza.

Avem la dispozitie 12 moduri de iluminare (inclusiv oprit), in cazul carora putem alege culoarea dorita, viteza efectului, respectiv intensitatea iluminarii. Putem salva pana la 3 profile si putem sincroniza iluminarea memoriilor cu iluminarea placii de baza. Asa cum putem observa in imaginile de mai jos, solutia adoptata de catre cei de la GIGABYTE este una de calitate, AORUS RGB Memory 3200MHz 16GB numarandu-se printre cele mai aratoase kituri de memorie pe care am pus mana pana acum.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – AORUS RGB Memory 3200MHz 16GB

  1. voi ati auzit cumva Monstrule de lansarea nvidia de ieri sau stati la soare la mare????

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Nu stiu, te-ai uitat la stream?

  3. Liviu a scris pe:

    Superba ideea celor de la Gigabyte . De cand le-ati prezentat, am tanjit la ele . Mi se pare interesant ca un kit 2xRGB sa cuprinda toate cele 4 stickuri . Costurile sunt sigur ca nu sunt fantastice pentru ei, dar efectul e intr-un mare fel . Am devenit fan RGB , daca este finut si decent .

    Cred ca majoritatea le vor folosi 3200 Stock … asa ca si-au atins scopul.

Lasa-ne un comentariu: