Review – AORUS RGB Memory 3200MHz 16GB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 17 August, 2018.

Concluzii

 
Se pare ca AORUS RGB Memory 3200MHz 16GB se incadreaza exact in categoria de produse despre care discutam pe prima pagina, nu-i asa? Astfel, este cat se poate de clar ca nu avem de-a face cu un kit dedicat overclockerilor, care functioneaza cu latente destul de relaxate la 3200, putand urca in frecventa cateva trepte daca relaxam si mai mult latentele. Pretul ar trebui sa fie echivalent cu cel al unui kit DDR4 3200 de 2x8GB echipat cu B-Die-uri, deci nu avem de ce sa ne plangem la acest capitol.

Cu toate acestea, pe cat de putin se remarca acest kit de memorii prin prisma potentialului de overclocking, pe atat de mult iese in evidenta datorita aspectului inedit, AORUS RGB Memory 3200MHz 16GB fiind probabil unele dintre cele mai aratoase memorii din lume in acest moment.

Producatorul a incercat sa ofere un echilibru optim intre performanta, pret si aspect, iar pentru categoria de utilizatori careia i se adreseaza consider ca a reusit acest lucru, oferind un kit de memorii pentru fanii AORUS care isi doresc componente asortate, un kit de memorii de 2 x 8 GB unic din punct de vedere estetic si o functionalitate ireprosabila in conditiile aplicarii profilului XMP.

Daca va regasiti in criteriile de mai sus, atunci AORUS RGB Memory 3200MHz 16GB este pentru voi. Daca, in schimb, va doriti frecvente cat mai ridicate sau latente cat mai stranse, atunci nu ar strica sa va orientati inspre un alt kit de memorii, de preferinta fara iluminare.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – AORUS RGB Memory 3200MHz 16GB

  1. voi ati auzit cumva Monstrule de lansarea nvidia de ieri sau stati la soare la mare????

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Nu stiu, te-ai uitat la stream?

  3. Liviu a scris pe:

    Superba ideea celor de la Gigabyte . De cand le-ati prezentat, am tanjit la ele . Mi se pare interesant ca un kit 2xRGB sa cuprinda toate cele 4 stickuri . Costurile sunt sigur ca nu sunt fantastice pentru ei, dar efectul e intr-un mare fel . Am devenit fan RGB , daca este finut si decent .

    Cred ca majoritatea le vor folosi 3200 Stock … asa ca si-au atins scopul.

Lasa-ne un comentariu: