Review – Corsair Force Series MP600 1TB Gen4 PCIe X4 NVMe M.2 SSD

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 14 October, 2019.

Corsair Force Series MP600

 
Lansarea celei de-a treia generatii AMD Ryzen a adus o multime de bunatati pentru pasionati, de la procesoare puternice, procesoare cu un raport calitate / pret imbatabile, kituri de memorie care sunt capabile de performante imposibil de obtinut pana acum pe o platforma Ryzen, placi de baza cu adevarat high-end, dar si noi modele de SSD-uri NVMe care utilizeaza magistrala PCI-E 4.0.

Desigur, SSD-urile NVMe s-au bucurat de o accensiune fulminanta in ultimii ani, noile tehnologii oferind viteze care nu cu mult timp in urma erau disponibile doar pe platformele enterprise. Cu toate acestea, lansarea platformei X570 cu suport pentru PCI-E 4.0 a adus un plus semnificativ de performanta in acest segment, SSD-urile NVMe consumer fiind acum mai rapide ca niciodata.

Printre primele modele disponibile in momentul lansarii oficiale, s-a numarat si Corsair Force Series MP600, varful de gama al producatorului american, capabil sa ofere viteze de pana la 4950 MB/s pentru citire, respectiv 4250 MB/s pentru scriere.

Acesta este disponibil in 3 versiuni, in functie de capacitate, mai precis 500GB, 1TB si 2TB, toate 3 echipate cu un radiator masiv si promite o anduranta de pana la 3600 TBW (pentru modelul de 2TB), sau 1.7 milioane de ore. Noi am primit la teste modelul de 1TB, disponibil in magazine pentru ~ 1189 RON.
 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Corsair Force Series MP600 1TB Gen4 PCIe X4 NVMe M.2 SSD

  1. Daniel Necula a scris pe:

    Ditamai radiatorul .. ai maine apar solutii de racire cu apa !

Lasa-ne un comentariu: