Review – Corsair Force Series MP600 1TB Gen4 PCIe X4 NVMe M.2 SSD

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 14 October, 2019.

Prezentare

 
Corsair Force Series MP600 este livrat intr-o cutie eleganta, de culoare neagra, in pachet fiind inclus SSD-ul, si un radiator de aluminiu care protejeaza ambele laturi ale SSD-ului. Corsair Force Series MP600 este construit in jurul noului controller PHISON PS5016-E16, cuplat cu IC-uri TLC 3D Nand de la Toshiba (BiCS4 96 de straturi). Modelul primit la teste este echipat cu 4 IC-uri de 256 GB, respectiv cu doua IC-uri DDR4 pentru cache. MTBF declarat este de 1.7 milioane de ore, producatorul oferind o garantie de 5 ani.

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – Corsair Force Series MP600 1TB Gen4 PCIe X4 NVMe M.2 SSD

 1. Daniel Necula a scris pe:

  Ditamai radiatorul .. ai maine apar solutii de racire cu apa !

 2. Hyadum a scris pe:

  Salut Monstru, referitor la garantie “producatorul oferind o garantie de 5 ani” dar si la EvoMag si la orice alt magazin vad “Garantie de conformitate: 24 luni” si garantie comerciala 36 luni. Ai vazut vreun magazin in Romania care ofera 5 ani, sau te poti adresa direct producatorului aici la noi? Multumesc

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Nu. Garantia acordata de magazin nu trece de 36 de luni. Dar te poti adresa direct producatorului, intre cei 3 ani oferiti de magazin si 5 ani, iar acesta iti va schimba unitatea defecta.

 4. Hyadum a scris pe:

  Ok multumesc. Ciudata treaba, ca producatorul sa ofere garantia, sa listeze magazinele ca retailer autorizat la ei pe site, iar magazinele sa ofere doar 3 ani. Dupa mine, isi taie singuri craca de sub picioare, consumatorii orientandu-se catre alte magazine sau alte produse.
  Am trimis un mail la Corsair corporate reseller si am aruncat intrebarea despre discrepante si daca ei pot interveni in caz de probleme de garantie in ultimii 2 ani, pt produsele achizitionate din Romania. Sa vedem ce spun. Daca esti de acord, o sa postez raspunsul ca sa stie si alti potential cumparatori.

Lasa-ne un comentariu: