Review – Corsair Force Series MP600 1TB Gen4 PCIe X4 NVMe M.2 SSD

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 14 October, 2019.

Concluzii

 
Echipat cu cel mai puternic controller PHISON si cele mai noi chip-uri de memorie TLC 3D Nand de la Toshiba, Corsair Force Series MP600 este un adevarat monstru din punct de vedere al performantelor, producatorul oferind in plus un sistem de racire pe masura, precum si o perioada de 5 ani garantie.

In aceste conditii, pretul de comercializare (~ 1189 RON pentru versiunea de 1TB) este pe deplin justificat, Corsair Force Series MP600 oferind atat performante impresionante, cat si un bun raport calitate / pret.

Practic, daca doriti sa construiti un sistem high-end in acest moment, va recomand calduros sa utilizati un SSD PCI-E 4.0 de 1TB pentru sistemul de operare si cateva jocuri, cuplat cu un SSD de 2TB ceva mai accesibil pentru stocare, aceasta combinatie oferind performante suficiente pentru cea mai mare majoritate a utilizatorilor.

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – Corsair Force Series MP600 1TB Gen4 PCIe X4 NVMe M.2 SSD

 1. Daniel Necula a scris pe:

  Ditamai radiatorul .. ai maine apar solutii de racire cu apa !

 2. Hyadum a scris pe:

  Salut Monstru, referitor la garantie “producatorul oferind o garantie de 5 ani” dar si la EvoMag si la orice alt magazin vad “Garantie de conformitate: 24 luni” si garantie comerciala 36 luni. Ai vazut vreun magazin in Romania care ofera 5 ani, sau te poti adresa direct producatorului aici la noi? Multumesc

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Nu. Garantia acordata de magazin nu trece de 36 de luni. Dar te poti adresa direct producatorului, intre cei 3 ani oferiti de magazin si 5 ani, iar acesta iti va schimba unitatea defecta.

 4. Hyadum a scris pe:

  Ok multumesc. Ciudata treaba, ca producatorul sa ofere garantia, sa listeze magazinele ca retailer autorizat la ei pe site, iar magazinele sa ofere doar 3 ani. Dupa mine, isi taie singuri craca de sub picioare, consumatorii orientandu-se catre alte magazine sau alte produse.
  Am trimis un mail la Corsair corporate reseller si am aruncat intrebarea despre discrepante si daca ei pot interveni in caz de probleme de garantie in ultimii 2 ani, pt produsele achizitionate din Romania. Sa vedem ce spun. Daca esti de acord, o sa postez raspunsul ca sa stie si alti potential cumparatori.

Lasa-ne un comentariu: