Review – GSkill TridentZ Royal DDR4 3200 CL14 16GB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 11 February, 2019.

Concluzii

 
Asa cum era de asteptat, GSkill TridentZ Royal DDR4 3200 CL14 16GB este un kit performant, depasind fara probleme frecventa specificata din fabrica, ceea ce nu ne mai mira in cazul unui kit de memorii high-end, mai ales in conditiile in care acesta este produs de catre GSkill, unul dintre brand-urile favorite ale entuziastilor.

Cu toate acestea, nu la capitolul performanta avem parte de noutati, ci la capitolul aspect, GSkill TridentZ Royal fiind o aparitie cu totul iesita din comun. Desigur, gusturile nu se discuta, drept urmare unii vor iubi acest design, in timp ce altii il vor considera kitsch-os.

Personal, apreciez design-ul modelului argintiu si sunt convins ca acesta isi poate gasi fara prea mari probleme locul intr-un sistem modat high-end, GSkill reusind sa ofere un kit deosebit, cu un aspect inedit si performante pe masura. Good job!

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – GSkill TridentZ Royal DDR4 3200 CL14 16GB

 1. TARCAU D DRAGOS a scris pe:

  Dupa cum am zis si prima oara cand le-am vazut, se muta Vuitoanele in calculatoare. Pe cand cu cristale Swarovsky?

 2. Alice Ionescu a scris pe:

  acum sunt și Adi Minune și Florin Salam multumiți!
  desigur, ei vor lua doar versiunile pe haur, ca sa fie bo$$ de bo$$

  încep computerele sa semene cu casetofoanele de acum ~30 de ani, mărci precum Aiba sau Pawasonic cu leduri multe care realizau un minunat joc de lumini pe acordul melodiilor trupei Azur :))

 3. Bogdan Petriceicu-Mujdeu a scris pe:

  setari pentru prime95?
  custom banuiesc…

  multumesc

Lasa-ne un comentariu: