Review – Kingston DataTraveler Elite G2

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 11 October, 2017.

Concluzii

 
Kingston DataTraveler Elite G2 va fi disponibil in Romania pentru ~110 RON (32GB), 180 RON (64GB), respectiv pentru 300 RON, in cazul varfului de gama de 128GB testat de noi. Stick-ul este elegant si solid, iar performantele masurate de noi depasesc cu mult specificatiile producatorului, prin urmare poate fi o optiune excelenta pentru cei care au nevoie de un stick de mare capacitate.

Cu toate acestea, sper ca noile controller-e USB 3.1 Gen2 sa fie gata in curand, ca sa beneficiem de viteze semnificativ mai mari de transfer. In cazul in care va intrebati pentru ce ar fi necesar asa ceva, va pot da un simplu exemplu – toate testele pe care le folosim in cazul review-urilor de notebook-uri sunt stocate pe un astfel de stick. Ei bine, in momentul in care ai de copiat o librarie Steam de 60-80GB, viteza de transfer chiar conteaza.

Cine stie… daca USB Implementers Forum (USB-IF) tocmai au anuntat recent specificatiile standardului USB 3.2, poate vom vedea in curand si stick-uri USB 3.1 Gen2. Contez pe cei de la Kingston sa se numere printre primii care aduc pe piata un produs final de acest gen, cu viteze demne de era in care traim.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – Kingston DataTraveler Elite G2

  1. Cristian a scris pe:

    Buna ziua, stick ul me usb Lexar p20 are viteze pe usb 3.0 de 292.0 citire si 255.3 scriere , are vechimea de 2 ani de acum si vro 3 de cand a fost produs dupa parerea mea este un regres in technologie doar un progres pentru mufa noua. Multumesc

  2. Crys a scris pe:

    Lexar P20 32GB costa acum 200Lei aproape dublu, asa ca se justifica diferenta de performanta. Si cred ca acum 2 ani costa mai mult decat acum

  3. Cristian a scris pe:

    Adevarat.

Lasa-ne un comentariu: