Review – Kingston Fury Beast RGB DDR4-3600 32GB Special Edition

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 16 February, 2023.

Kingston Fury Beast RGB DDR4-3600 32GB Special Edition

 
A trecut mai bine de un an si jumatate de cand am testat pentru ultima oara un kit de memorii DDR4, generatie atat de draga mie, in special impreuna cu procesoare AMD Ryzen. Progresul tehnologic isi spune insa cuvantul, iar de atunci si pana acum v-am povestit despre 10 kituri de memorie DDR5, aceasta devenind intre timp standardul atat pe platformele Intel, cat si pe platformele AMD.

Si chiar daca in mod normal nu imi fac un obicei din a testa tehnologie veche, adevarul este ca nu toata lumea isi construieste in momentul de fata un sistem bazat pe memorie DDR5. Mai exista utilizatori care se bucura de pe urma reducerilor de pret aplicate procesoarelor din seria AMD Ryzen 5000, de exemplu, sau utilizatori care pur si simplu fac upgrade, drept urmare, chiar daca nu veti mai vedea astfel de kit-uri testate prea des pe LAB501, astazi vom discuta totusi despre un kit de memorie DDR4.

Este vorba despre Kingston Fury Beast RGB DDR4-3600 32GB Special Edition, adica un kit de memorii cu radiatoare de culoare alba si difuzoare generos dimensionate pentru iluminarea RGB, numai bune de montat intr-un sistem alb, alaturi de o placa de baza, un sistem de racire si o carcasa pe masura.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Kingston Fury Beast RGB DDR4-3600 32GB Special Edition

  1. Albert a scris pe:

    La rezultate. Memoriile nu au cum sa fie fabricate in septembrie 2023.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Corect, este vorba despre 2022

Lasa-ne un comentariu: